Hjem >> ernæring >> Instant Pot lanserte en Star Wars -samling,

Instant Pot lanserte en Star Wars -samling,

og det er ute av denne galaksen

Vi kan tjene provisjon for alt du kjøper gjennom lenker på denne siden.

Baby Yoda kan for tiden ha et sterkt grep om det kollektive internettets hjerte, men det er en ny perle på vei fra en galakse langt, langt borte. Denne uka, Instant Pot lanserte en Stjerne krigen -samling.

Kommer varmt fra Dagobah-systemet er en skinnende serie av verdens beste multi-komfyr, eksklusivt tilgjengelig på Williams-Sonoma. Hver og en gjør alle tingene en vanlig Instant Pot gjør - stuinger, sauter, varmer, og presskokker-bortsett fra at du vil føle deg som en gastronomisk Jedi mens du bruker en. (Nei, det betyr ikke at du kan lage blåmelk.) Den Force-sensitive samlingen kommer i tre størrelser, hver med et tydelig tema.

I SLEKT: 32 filmer med de mest minneverdige matscenene

Det er en tradisjonell sekskvarts versjon, som selger for $ 100, og, fordi det antagelig er den mest ettertraktede størrelsen, kommer i tre temaer. Førstemann, det er gryten med Stormtrooper-tema (en gizmo det helt sikkert skjøt ikke først):

Bilde med tillatelse Williams-Sonoma
$ 100 hos Williams-Sonoma Kjøp nå

Deretter, det er R2-D2-en-en godt utformet hyllest som ligner sterkt på den virkelige avtalen:

Bilde med tillatelse Williams-Sonoma
$ 100 hos Williams-Sonoma Kjøp nå

Eller, du kan oppfylle din skjebne og bringe maten over til den mørke siden - men forhåpentligvis ikke også bokstavelig talt - med Darth Vader:

Bilde med tillatelse Williams-Sonoma
$ 100 hos Williams-Sonoma Kjøp nå

Deretter, det er en åtte-kvart versjon for $ 120, passende gjort opp som den dyriske Chewbacca:

Bilde med tillatelse Williams-Sonoma
$ 120 hos Williams-Sonoma Kjøp nå

Og, endelig, det er en trekvart versjon, som koster $ 80 og er tilgjengelig i et tema som passer for Stjerne krigen universets minste (og nest mest søte) karakter, BB-8:

Bilde med tillatelse Williams-Sonoma
$ 80 hos Williams-Sonoma Kjøp nå

Selv om du teknisk sett kan kjøpe noen av disse Instant Pots i dag, de sender faktisk ikke døren din før 20. desember kl. 2019 -den samme dagen Star Wars:The Rise of Skywalker treffer sølvskjermen. (Hei, i det minste kommer de i tide til jul.)

Disse skattene slutter seg til resten av Williams-Sonomas robuste Stjerne krigen linje, inkludert Millennium Falcon vaffelmaker ($ 50), brødristeren fra Darth Vader ($ 50), og det uendelig populære Stjerne krigen Le Creuset -samlingen ($ 90 for et sett med tre minipotter).

Det har ikke blitt sagt noe om Baby Yoda får Instant Pot -behandlingen. Men, gitt den henrykte ros - og ubegrensede oppmerksomhet på sosiale medier - har den lille jenta fått, vi satser bare på et spørsmål om tid, Det er.