Hjem >> ernæring >> 10 måter kaffen din får deg til å gå opp i vekt,

10 måter kaffen din får deg til å gå opp i vekt,

Si eksperter

En kopp kaffe. Du vet nå at den har en økning av koffein for å få deg til å stige om morgenen eller få deg til å bevege deg igjen i løpet av ettermiddagens nedgang. Men den er også rik på antioksidanter for å forbedre hjertehelsen din, blant mange av fordelene du kan få fra den elskede koppen Joe. Men med alt det gode som kaffe kan bringe, din kaffevane kan føre til vektøkning, uten at du skjønner det.

Sikker, svart kaffe med litt melk er ganske ren og lar deg høste fordelene lettere. Når du begynner å bestille frappuccinoene, lattes med pisket krem, og feriedrikker med sukkerrør, peppermynte mokka, og gresskar sirup, den gode java-koppen blir en diettkatastrofe. Og det er da denne daglige drikken ikke blir så bra for deg.

For å hjelpe deg med å følge med, her er 10 måter din kaffe kan forårsake vektøkning. Mens du tar sunnere valg, Sørg for å prøve disse 21 beste sunne matlagingshakkene noensinne.

1

Det er høyt i sirup og søte ingredienser.

Shutterstock

For å unngå at dette skjer, din beste innsats er å alltid holde bestillingen enkel og begrense sukkerholdige siruper, duskregn, og tillegg.

"American Heart Association anbefaler å begrense tilsatt sukker til 24 gram per dag for kvinner og 36 gram per dag for menn, og noen store kaffedrikker kan inneholde 80 gram, "sier Lauren Harris-Pincus, MS, RDN, og forfatter av The Protein-Packed Breakfast Club .

2

Du drikker bare Keto -kaffe.

Shutterstock

Mens keto- og paleo -vifter er store på skuddsikker kaffe - som er fullpakket med kokosolje, smør, eller MCT -olje - de mangler karbohydrater. Så disse kaffedrikker er høyere i fett og kalorier, som kan føre til vektøkning hvis du ikke tar hensyn til disse kaloriene.

"Denne fettbomben kan pakke 400-500 kalorier som fortsatt teller med i din totale sum, "sier Harris-Pincus.

3

Det er for stort.

Shutterstock

Er en venti egentlig nødvendig?

"Selv varer som sukkerholdige Frappuccinos kan passe inn i et sunt kosthold i små mengder, hvor en høy er 12 gram, "sier Harris-Pincus. Husk at en venti-iced drink er 24 gram, og hvis du velger noe søtt, det blir lett for høyt i sukker og kalorier.

"Hold deg til en liten eller høy og lagre de større drikkene for brygget eller kaldt brygget kaffe, "Sier Harris-Pincus.

4

Du drikker det som et måltid.

Shutterstock

"Kaffe er ikke et måltid, "Harris-Pincus understreker." Protein, fiber, og produsere er nøklene til en sunn, balansert kosthold for å holde deg fornøyd og håndtere sult. "Og det er ikke ting du kommer til å få av en dårlig kopp kaffe!

En kaloririk, sukkerholdig, og fetende kaffedrikk kan ta stedet for et næringsrikt måltid uten å bidra med nødvendige næringsstoffer, og det kan føre til at sukker også stiger, som kan øke suget senere. Og hvis det er minimalt, mangel på kalorier kan føre til overspising senere, også.

5

Du tilfører alltid pisket krem.

Shutterstock

Nok en sukkerrik vare som ikke gjør deg godt? Pisket krem, ifølge Harris-Pincus. Kremfløte er ganske enkelt overflødige kalorier og inneholder ikke næring. Plus, det er en inngangsport til å legge på kakaobiter, duskregn, og andre søte ting å gå på toppen av det kremfløtebelegget.

6

Du legger på kunstige søtningsmidler.

Shutterstock

Ikke la disse tilsynelatende sunnere alternativene lure deg. Spoiler -varsel:de er dårlige nyheter!

"Kunstige søtningsmidler (tenk Splenda, Sweet N 'Low, og Equal) kan virke som det perfekte tillegget med null kalori til morgenbrygget; derimot, folk som bruker kunstige søtningsmidler er mer sannsynlig å forbruke flere kalorier og har større risiko for fedme sammenlignet med de som ikke bruker ikke-næringsrike søtningsmidler, "sier Ilyse Schapiro MS, RD, CDN. Kunstige søtningsmidler holder vekt på deg, og kan få deg til å begjære mer søtsaker.

7

Du bruker søtet nøttemelk.

Shutterstock

"Problemet med å bestille en mandel melk latte eller havremelk cappuccino på din lokale kafé er at baristas vanligvis bruker smakstilsetningene som inneholder tilsatt sukker, "sier Schapiro." Høyt forbruk av tilsatt sukker er forbundet med vektøkning og økt risiko for utvikling av type 2 diabetes og kardiovaskulær sykdom, "sier hun. Det er best å bare be om en skvett eller gjøre din egen havremelk latte hjemme ved hjelp av en usøtet versjon.

Leter du etter flere nyttige tips? Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å få daglige oppskrifter og matnyheter i innboksen din!

8

Du fyller på kaffe på flaske.

Shutterstock

Å ta tak i disse ferdiglagde kaffedrikker kan virke som et raskere alternativ, men de er ikke ideelle da de er lastet opp med en stor synder. Du gjettet det - sukker.

"Ta den originale iskaffen fra Dunkin ', for eksempel. Bare en flaske inneholder 260 kalorier og 29 gram tilsatt sukker, gjør dette til en av de verste drikkene å starte morgenen med, "sier Schapiro.

9

Du går med det som er trendy.

Shutterstock

Trenden med pisket kaffe kan ha overtatt sosiale medier, men det er ikke nødvendigvis diettvennlig. Og det er noe du må huske på med alle virale kaffetrender du kommer over som du vil prøve.

"Denne populære sammensetningen inneholder pulverkaffe, sukker, og kokende vann hellet over ismettet melk, og selv om denne kaffen kan smake godt og gi et Insta-verdig bilde, overflødige kalorier, fett, og sukker i denne drikken bør være noe å vurdere hvis du pisker opp dette regelmessig, "sier Schapiro.

10

Du bestiller ofte frappuccino eller kald krem.

Shutterstock

Vi kan ikke si det nok - du bør slutte å nippe til frappuccino (det er sukkerbomber!) Eller kalde kremdrikker som har en tykk, søt topper ofte.

"Starbucks Pumpkin Cream Cold Brew kan få deg i [ferie] -ånden, men kremet, kaldt skum er lastet med overflødige kalorier, sukker, og kunstige ingredienser, "sier Schapiro. Med opptil 360 kalorier, 48 gram sukker, og lite eller ingen proteiner, denne drikken vil garantert øke blodsukkeret og få deg til å spise mer snart. Hopp over!