Hjem >> helse >> Hvorfor fleste trening økter programmer Fail?

Hvorfor fleste trening økter programmer Fail?

Training guider, videoer, e-bøker, helse utvinning programmer og mange andre dreie seg om ulike bruk av trening økter for vekttap, bodybuilding og fysisk utvinning. Det er mange grunner til å kombinere trening økter i en levedyktig rutine å følge løpende. Og nå får vi til vanskeligheten med å gjøre et valg; dette er en del av problemet, og en av årsakene til at noen trening økter svikte deg.

Den kommersielle, reklamepresset er veldig høy, og folk reagerer på det annerledes. Hvis du leser velvære eller fitness magasiner, vil du legge merke til at nesten hver utgave inneholder noen artikler om trening økter, sport, rutiner, vekttap planer og andre relaterte emner. Og folk ta råd fra slike blader og prøve å sette informasjonen i praksis, men uten for mye suksess. Hvem er å klandre og hvorfor resultatene er sent å dukke opp?

Svaret kan overraske deg, men sannheten er at enkelte trening økter kan ikke være egnet for deg. Eller kanskje du er inkonsekvent i treningen, du har usunne matvaner og du ikke la nok tid mellom treningsøktene. God natt hvile, en balansert livsstil og ordentlige måltider rike på næringsstoffer vil alltid sikkerhetskopiere trening økter. Problemer med noen av disse vil få konsekvenser for trening rutiner med en gang.

Definer kriteriene som hjelper deg å etablere som trener treningsøktene er riktig for deg. Kjør noen medisinske tester, analysere dine spise og søvnvaner og evaluere emosjonell balanse. Personer som er optimistiske, positive holdning og selvsikker er vanligvis mer vellykket i å oppnå sine mål for treningen, uansett om de prøver å gå ned i vekt, blir muskelmasse eller holde seg i form. Trening økter er effektive i en viss sammenheng spesielt, og i forhold til de elementene som foreskrives ovenfor.

Ikke ta opp trening økter du har hørt om uten å tenke alt grundig og skape en handlingsplan. Du bør finne ut hva treningsintensitet fungerer for deg, hvordan du kan unngå platåer og hvordan du kan maksimere treningen. Ikke overse informasjon om risikoen som følger med over-trening fordi du kan alvorlig skade helsen din.

Hvis du har noen spørsmål angående denne artikkelen, eller bare ønsker å finne ut mer om dette emnet gå til nettsiden nevnt nedenfor. Våre erfarne medlemmer er alltid der for å svare på dine spørsmål og gi deg neccesary rådgivning. Denne tjenesten er helt gratis og anonymouse slik at du ikke trenger å registrere deg, eller gi oss noe informasjon. Takk for oppmerksomheten og for å lese denne artikkelen.

Denne lille artikkelen ble presentert av sponsor som du kan besøke ved å klikke på linken nedenfor. Vennligst gjør dette for å tillate oss å legge inn mer Nyttige emner og holde det oppdatert.

hvordan å få sove