Hjem >> Kreft >> Eksem behandlinger Hva Works

Eksem behandlinger Hva Works

Eksem er den vanligste hud irritasjon blant små barn i Amerika i dag. Selv om dette ikke er en livstruende problem, kan det være smertefullt og med føre til infeksjon hvis venstre ubehandlet. Det finnes reseptbelagte medisiner tilgjengelig, men ikke alle av dem er trygge for barn og noen av de medisiner som er trygge, ikke er betalt av forsikringen. Heldigvis er det noen eksem behandlingstilbud tilgjengelig som ikke krever resept.

Hvis lunken bad er ikke et alternativ, prøv en kald komprimere. Bruke en kald komprimere til de berørte huden vil bidra til å lindre kløe og rødhet som er ofte symptomer på eksem. Dette eksembehandling er spesielt effektivt for barn etter at de har sovnet.

Noen andre tips for å unngå behovet for eksembehandling er også ganske enkel. For eksempel holde negler klippe kort, spesielt for barn, vil bidra til å redusere noen av skadene av skrape kløende hud forårsaket av eksem. Hvis du eller barnet ditt er allergisk mot støvmidd eller kjæledyr, kan eksponering for dem forårsake eksem til å blusse opp. Dyrehold ut av soverommet kan bidra til å holde huden problemet under kontroll.

En annen eksem behandling er å ta et varmt bad. Badekaret trenger ikke å være lang, omtrent fem minutter er tilstrekkelig. Etter å komme ut av karet, ikke gni huden tørr, heller klappe den. Patting later noe av vannet på huden og etterlater den klar til å absorbere moisutre fra en fuktighetskrem.

Når det er en flareup eksem, en av de mest effektive middel for behandling er bruk av antihistaminer. Denne medisinen vil bidra til å lette kløe som ofte følger med eksem. Den største ulempen med å bruke antihistaminer er at det ofte gjør brukeren drowsie. Fordelen er at de er lett tilgjengelig over disk.