Hjem >> Alternativ medisin >> Utstående hemorroider - Hvordan Heal hemorroider og forhindre at det skjer Again

Utstående hemorroider - Hvordan Heal hemorroider og forhindre at det skjer Again

If du er en av de mange mennesker som lider akkurat nå fra utstikkende hemorroider, sjansene er, du har lest denne artikkelen prøver å søke etter noe alternativ måte å behandle problemet. Behandling det er lett, men forebygging bør være du bekymring for å hindre at det skjer igjen.
Så hva er egentlig en hemorrhoid og hvordan vi forhindre at det skjer? En av de oppsiktsvekkende ting om hemorroider er ingen, ikke engang legene visste den virkelige årsaken til denne tilstanden, eller hvordan det hauger og blir større. Det meste, det vi har er bare teorier, som kanskje på grunn av trykket i lukkemuskelen mens du har forstoppelse, endetarmen er foring var kraft fra det riktig posisjon slik at den stikker ut av kroppen. Denne tilstanden kalles prolapsing hemorroider.
Mesteparten av tiden, bunken tilbake til endetarmen på egen hånd, men andre ganger, det må bli presset ved å bruke fingeren, før alle haugene er tilbake inne. Men hvis presser ikke fungerer, er det råd å få medisinsk hjelp umiddelbart, for å unngå hemorroider kvelning.
Nå, hvis du var faktisk ikke diagnostisert, men har symptomene, er det best for deg å få ekspertuttalelser. Kreft, kolitt, og polypper har de samme symptomene som hemoroider. Så det er lurt for deg å være bekymring, snarere enn å angre på det en dag, fordi du har vært slapp i jakt etter din heia.
Så nå har vi kommet til den beste delen. Hvordan forebygge dem? Sannheten er at det er lett å hindre at det skjer. Nøkkelen er å alltid sørge for at avføringen bli myk, dette gjør at du ikke var anstreng hver gang du har avføring. Hvordan gjør du det?
· Ved å drikke mye vann, ca 7- 9 briller eller mer hver dag, betyr det ikke inkluderer brus og andre drikkevarer.
· Legg masse fiber mat til kosthold , som frisk frukt, grønnsaker og hele korn brød og frokostblandinger.
· redusere inntaket av meieriprodukter.
Alle disse trinnene kan synes å være lett, men de er svært effektive i å holde deg trygg fra hemorrhoid. Andre små vitenskapelige funn bevise at huk heller enn å sitte er mer effektive i å hjelpe deg å miste krakk, og kan hindre stangen fra utstående.
Behandle hemorroider kan være ikke-kirurgisk og kirurgisk prosedyre. Kirurgisk hjelp søksmål, laser kirurgi, og stifte å fikse tilstanden. Dette alternativet kan diskuteres med legen din; tross alt de visste hva som er best for deg.
ikke -surgical måten er gjennom å bruke over skranke medisinering, er det en rekke anti-inflammatorisk medisin tilgjengelig, bare sørg for å velge en som har en løsning som inneholder hassel, kost, og hestekastanje.
Følgelig, hvis du ønsker å stoppe ubehagelig kløe, svie og ubehag av utstikkende hemorroider, bedre kontakt med din lege med en gang. I tilfelle symptomene er ennå ikke klart, eller alvorlig, kan du prøve noen av tipsene som er nevnt tidligere. Jo før du handle på det, jo bedre for deg.