Hårtap Fra Rette Eller Dyes

Ladies, over-behandlet hår er den ledende årsaken til hårtap hos kvinner. Ta en pause fra hårfarge, perms, relaxers, og det liker. Ifølge FDA, over disk fargestoffer og kjemiske behandlinger tendens til å være den høyeste av alle klager. Er du en av de mange mennesker som farget håret, bare for å ha det falle ut i klumper? Du er ikke alene. Det har skjedd med mange mennesker. Nå, hva kan vi gjøre med det?

Slutte å bruke relaxers. Hvorvidt disse produktene inneholder lut, eller er lut-fri, de fortsatt gjøre alvorlig skade på håret. Begge produktene inneholder kjemikalier som? Yngel? håret ditt. Selv om det kan høres hardt ut, er det bare sannheten. Hvis du må bruke en relaxer, ta forholdsregler. Les instruksjonene og følg dem grundig. Hvis du har sensitiv hud, påfør et tynt lag med vaselin til ro for å unngå irritasjon.

Dessverre er det svært lite du kan gjøre for å få håret tilbake til sin naturlige tilstand. Hvis du har lagt merke til tynning og bare flekker fra overdreven hår døende, stoppe døende håret ditt! La håret helbrede seg selv. Det vil ta flere uker før du merker ettervekst, med mindre, selvfølgelig? Du gjøre mer skade under healing prosessen. Deretter vil det ta lengre tid. Moralen i historien: være bra for håret ditt, og det vil helbrede seg selv over tid

gre vått hår forsiktig, unngå børster.. Ikke rush gjennom gre prosess. Pisking en kam gjennom håret trekker på hårets follikler. Som gjør eleastic band eller hestehale holdere. Remobve dem nøye. Ikke riv dem ut av håret. I tillegg må du ikke bruke curling strykejern eller blåse dryers på en jevnlig basis. Spesielt hvis du har lagt merke til tynning eller hårløse flekker. Absolutt trenger gel eller hårspray? Prøv alkoholfrie styling produkter. Alkoholene i gel og spray bare gjør tørt skadet hår mer utsatt for ytterligere brudd.

Skulle du bestemmer deg for å farge håret. Prøv en semi-permanent hårfarge, som vil vaske ut i seks til åtte uker. Du bør alltid unngå metalliske hårfarger. Dette er de skyldige for mye hår relaterte skrekkhistorier. La alle fargestoffer på for spesifisert tidsperiode. Hvis flasken forteller deg tjuefem minutter, ikke la den på i tretti. De ekstra fem minutter kan faktisk ta sitt toll på håret ditt, fremme ytterligere skade. Alltid gjøre en strand test for å være sikker på at du ikke er allergisk mot fargestoffet du har kjøpt.