Hjem >> ernæring >> Er innkjøp av marihuana frø, lovlig?

Er innkjøp av marihuana frø, lovlig?

Vet du at det er marihuana frø lovlig i 15 stater? Det var en siste handling av regjeringen et par år siden, noe som gjorde marihuana lovlig i enkelte stater i USA på grunn av de helsemessige fordelene som forbruk av marihuana har å tilby. I dag er det mange online frøbanker som produserer marihuana frø ofte i sine respektive stater. Og selv om, marihuana har blitt legalisert i USA, er det fortsatt noen retningslinjer å følge med brukerne. For eksempel, er enkeltpersoner som kreves for å vokse begrenset mengde marihuana på deres land. Brudd på retningslinjene kan føre til bærer en stor bot og fengsel i flere måneder. Lovene om marihuana varierer fra en tilstand til en annen. Derfor bestiller marihuana frø fra nettbutikker er absolutt risikabelt. Dette er grunnen til at man bør alltid sjekke lovene før du fortsetter.

Hvordan kjøpe marihuana frø online?

marihuana frø dyrkere har nylig vært utsatt for ulike marihuana nettbutikken svindel. Mange har mistet sine hardt opptjente penger ved å bli lurt av svindlere på nettet. Unngå svindel og finne en velkjent frøbank er en utfordrende oppgave. Du vil finne mange svindlere på nettet utgir seg for å være ekte. Derfor må du gjøre en enkel forskning på butikken. Dette kan skje hvis du sender en e-post til butikken spør du ønsker å vite mer om produktene og de videre skritt. Du kan også vise forbrukernes vurderinger online. Dette vil hjelpe deg å avgjøre, hvilken butikk er ekte. Selv da, hvis du er forvirret, bør du ta kontakt med venner for å få deres mening. Du kan også søke etter nettsteder som er ekte og tilbyr gode rabatter.

Kan du kjøpe marihuana frø fra de juridiske marihuana statene i USA?

Hvis du er en av disse personene, som gjør ikke bor i noen av de 15 marihuana legalisert stater, så er det vanskelig for deg å kjøpe marihuana frø. Men, avhengig av dine marihuana statlige lover, hvis staten tillater deg å kjøpe medisinsk marihuana fra de andre statene, så kan du definitivt gå for det. I tilfellet hvis du ikke har riktig så må du gå gjennom noen pålitelig lokal online kilde. Bestillings marihuana frø fra andre stater vil definitivt koste deg frakt og tollavgifter. Dette må betales av deg eller pakken ikke blir overført. Derfor, før du bestemmer deg for å bestille marihuana frø juridiske fra andre stater, bør du alltid kontrollere statlige lover. Dette vil hjelpe deg å avgjøre om du bør kjøpe frø eller ikke.

Likevel, på den elektroniske frøbanker i US, kan du finne ulike stammer av marihuana frø. Det spiller ingen rolle om du trenger feminisert frø eller medisinske frø, kan du kjøpe alle typer belastninger på disse bankene. Dessuten får du også månedlige rabatter på disse stammer fra butikkene. Derfor kan du med rimelighet kjøpe noen form for favoritt weed stammer fra disse frøbanker.