Hjem >> Fitness og utstyr >> Schwinn liggesykkel - 5 tips for å plukke One

Schwinn liggesykkel - 5 tips for å plukke One

Schwinn liggesykkel la ryttere trener i komfort. Er ikke det en av de viktigste grunnene til å velge en tilbakelent sykkel, komfort? Denne type sykkel fungerer for de fleste noen som kan ri på grunn av sittestilling samt funksjonene. Men hvorfor velge Schwinn sykler spesielt? Hvorfor er at Schwinn selger så mange mosjonssykler, noe som er tilfellet? Her er funksjonene de tilbyr ...
en. Har et sete, og hvorfor det er viktig.
En av de hyppigste positive kommentarer fra eiere gjelder sitteplasser. Eiere som setet og sittestilling også. Det fungerer for omtrent enhver sammenslutning av alle størrelser og former. Det er en stor avtale, fordi jo mer komfortabel på turen, jo lenger du vil ri. Mer tid i setet betyr mer fett brent og bedre vilkår for deg ... Helt klart Schwinn folk har satt ganske en god del arbeid i sete design og konstruksjon. Det er lett å få av og på også siden du får et skritt gjennom ramme som fungerer for selv folk med noen typer begrensninger.
To. Solid ride.
Rocke kan være OK noen ganger, men ikke på ergometersykler. De Schwinns, spesielt Schwinn 230, Schwinn 231 og Schwinn 240 tilbakelent utøve sykkel, er stabile plattformer laget for seriøs ridning. Disse syklene er ikke så tung som mange, men de er tunge nok for hard bruk. Det betyr at tung og stiv så syklene holde sammen også, og vil ikke tendens til å ødelegge seg selv, som er et grunnleggende problem med lette maskiner.
Tre. Lett å flytte.
Recumbents ta opp mer plass enn oppreist ergometersykler. Det betyr at de ofte får flyttet inn og ut som de blir brukt. Enkel oppbevaring er derfor en faktor i hvor enkle de er å håndtere. Disse syklene er laget for å bli flyttet. Vekten er tung nok for stabilitet, men ikke så tungt at de blir monumenter.
4. Quiet.
Det er fordi stasjonen er magnetisk. Ingen clanking kjeder, ingen vifter, bare hviske stille magnetiske stasjon som er knyttet til en datamaskin kontroll. De to viktigste modeller av Schwinn er bedre recumbents, 230 og 231, har samme drive med annen programmering makt. Silent stasjoner betyr at du kan lese mens du rir eller se filmer eller bare høre deg selv tenke.
5. Kamper kjedsomhet.
Kjedsomhet stopper mange en øvelse sykkel rytter. Steady syklet over lang tid fører til total kjedsomhet. Det trenger ikke å være skjønt. Programmering bygger på mange øvelser. Datamaskinen i forbindelse med rolig kjøring simulerer et bredt utvalg av vei treningsøkter. Variety kjemper kjedsomhet og sykkelcomputer gir variasjon når det kombineres med at taus drivsystemet.
Schwinn liggesykkel gir mye verdi i mid-priset maskiner. Ikke den billigste eller dyreste sykler, disse er av høy kvalitet med mange kraftige elektronikk. Brenn fett i komfort og kjempe kjedsomhet mens du rir ... Tren hjemme, og du mer sannsynlig trening oftere. Den Schwinn tilbakelent sykkel er ikke hva du vil kalle et treningsstudio sykkel, men de er bygget tøff og godt egnet for harde og jevne hjemmebruk.