Hvordan gjøre en Detox Cleanse | Gifte Body


En sesong detox er en fin måte å perk opp din rutine å forberede seg til neste fase av året. Rengjøring toksiner ut av systemet vil øke hastigheten på stoffskiftet og hjelpe kroppen din fungerer bedre. Våre kropper bygge opp pounds av avfall og giftstoffer, så det burde ikke komme som liten overraskelse at så mange mennesker føler stor forbedring etter en rensing program. Populære programmer som Master Cleanse har hjulpet mange mennesker, og kan være en stor omtanke for deg som det hjelper med en naturlig kropp detox.
Du kan følge disse enkle trinnene for å gjøre en enkel, naturlig detox rens hjemme. Når du er ferdig med programmet, vil kroppen din har gått gjennom en total rens og du skal føle fantastisk.

 1. Plan for sju dager med rensing. Når lære hvordan du gjør en detox rens, ikke prøv å umiddelbart begynne rensing. Du må planlegge slik at du kan kjøpe de naturlige matvarer du trenger. Du må kanskje også justere spise tidsplan for å bedre regulere kroppen din. Lag en plan og skrive det ned. En full body detox kan gjøres på en uke hvis du har tenkt riktig.
 2. Spis regelmessige, små måltider. Fordelen med å spise fem eller seks små måltider hver dag i stedet for de vanlige tre rutene en dag, er at de mindre måltider vil bidra til å regulere insulin og hormonnivået i kroppen. Spise mer regelmessig vil også holde deg fra følelsen sulten. Husk en detox er ikke en diett, og er ikke om å miste vekt. I stedet detox handler om rensing kroppen for giftstoffer.
 3. Drikk vann. Mens du arbeider gjennom rensing, vil kroppen din trenger vann for å skylle giftstoffer gjennom systemet. Vann hjelper deg med en naturlig rens.
 4. Svette litt hver dag. Ikke forsøk hard trening mens rensing, men prøver å få noen mild form for trening. Ta en tur for femten-tjue minutter.
 5. Øk fiber inntaket. Fiber fungerer med vann for å bidra til å fjerne giftstoffer fra fordøyelseskanalen. Du trenger dette for hele kroppen detox.
 6. Juster kosthold for å inkludere grønn te, frukt og rå grønnsaker. Grønn te bidrar til å stimulere immunforsvaret, mens frukt og grønnsaker vil bidra til å gjenopprette vitaminer til kroppen din. Rå frukt og grønnsaker inneholder også fiber som du trenger for å rense kroppen og systemet.
 7. Unngå kosttilskudd giftstoffer inkludert koffein, salt, bearbeidet mat, sukker. Ikke legg giftstoffer i mens du prøver å fjerne dem.
 8. Gjør din egen matlaging. Å gjøre måltider hjemme gir deg kontroll over hva du putter i kroppen din. For uken av detox ikke spise ute. Restauranter bruke krydder, oljer og andre mulige giftstoffer og spise ute kan du spise disse uten din viten.
 9. Vær forberedt på å føle seg verre før du føler deg bedre. Når du avgifte kroppen din, du slipper giftstoffer fra der kroppen har lagret dem. Giftstoffer når utgitte vil svømme rundt i systemet i noen dager før de skylles ut. Vær forberedt på hodepine og kvalme for de første tre til fire dager med rensing. Lide gjennom det og du vil føle deg bedre ved slutten av uken. Innse at denne følelsen er naturlig knyttet til hele kroppen rens.
  Kroppen absorberer giftstoffer fra luften vi puster, medisiner vi ingest og maten vi spiser. Hver dag du skatt på leveren og fordøyelseskanalen fordi de har for å filtrere giftstoffer. Disse giftstoffene kan bygge opp i leveren og celler. Vurdere å bruke en eneste uke for å detox renser kroppen din og du vil være i stand til å skjerpe seg.

 10. Next: