Hjem >> velvære >> Yoga Teacher Training | Hvorfor være en Hot Yoga Teacher

Yoga Teacher Training | Hvorfor være en Hot Yoga Teacher

Er du klar til å lære andre om de fantastiske fordelene med varmt yoga eller ønsker å ta din yoga praksis til en dypere, mer betydelig scenen? Hvis du har vært praktisere hot yoga regelmessig for et par år, kan du føle at du har lyst til å fullføre en lærer sertifisering kurs. Mange treningsprogrammer har minimumskrav til potensielle traineer. Disse varierer fra program til program, men generelt består av et forslag som du har praktisert hot yoga for mer enn et par år, og har tatt noen klasser med lærer som du har tenkt å trene.

En god yoga lærer opplæringsprogrammet vil intensivere din praksis og hovne opp din kunnskap om anatomi, filosofi, sekvensering, og justering. Mange yogastudioer i Dubai tilbyr Bikram yoga lærer-treningsprogrammer, men ta en god titt på sett av kurs før du begynner klassene. Yoga lærerutdanning har blitt en moneymaking forretning for mange som traineer er alltid villig til å betale selv enorme mengder som trening avgifter. Så før han kom til noen treningsprogram, sørg for at den du velger er autorisert og riktig for dine behov.

Hvis du bor i et område uten læreropplæringsprogrammer, vurdere å gjøre et intensivt program på en yoga institutt eller ashram andre steder. De lærerutdanning generelt inkluderer en omfattende, teoretiske og praktiske hendene på trening program som inkluderer Asanas, Pranayama, Kriyas, anatomi, Ayurveda, justering, sekvensering, mantra chanting, meditasjon og andre tradisjonelle og moderne yoga teknikker. Hvis du praktiserer bare Bikram Yoga, vil ditt valg av et opplæringsprogram være entydig. Dette varme formen for yoga er ikke bare en måte å holde seg i form, men har terapeutiske egenskaper også. Det kan reversere diabetes og riktig høyt blodtrykk.

Yoga lærer opplæring er tilgjengelig i Dubai Marina, for de som ønsker å dele sin lidenskap for yoga med andre. Når du praktiserer Bikram Yoga eller Hot Yoga, en kombinasjon av fysisk styrke, mental fokus og ro er veldig healing. Den forhøyede hjertefrekvensen og den varme temperaturen vil presse grensene for sin evne til å puste rolig. Postures er utrolig for å styrke ryggraden og leddene og for å lindre spenninger i hele kroppen.

Hvis du ønsker å dele alle disse erfaringene med andre, eller lære andre å oppleve den utrolige følelser, bør du bli en sertifisert personlig varm yoga trener fra alle autoriserte sentre. Treningen og undervisning vil definitivt hjelpe deg å stimulere en positiv bånd med din egen kroppsbygning, oppfordrer en gjennomtenkt sinn og fryde din energisk soul

Om forfatteren:.

Dette artikkelen snakker om yoga lærerutdanning og de ulike funksjonene i de ulike yogaprogrammer som finnes i byen. For mer informasjon, besøk: www.rawryoga.com