Hjem >> Vekttap >> Hva er de beste Fat Burning Økter for kvinner å hjelpe miste Weight

Hva er de beste Fat Burning Økter for kvinner å hjelpe miste Weight


Som en personlig trener, en av de vanligste spørsmålene jeg stilte er: "Hva er den beste fettforbrenningen treningsøkter for kvinner for å gå ned i vekt? "Og det er fornuftig at damene ønsker å vite denne informasjonen. Å være en kvinne som ønsker å oppnå mine egne fett tap mål, må jeg innrømme at jeg også har studert, forsket og spurte fra mine kolleger på det samme spørsmålet.

Interessant nok, alt peker mot det samme svaret som er ... høy intensitet intervalltrening ofte referert til som HIIT.

nå har du kanskje hørt dette svaret før, men jeg gjetter at den type HIIT som jeg henviser til er ikke det samme som hva du kan tenke. Hold lesing og jeg vil forklare.

Se, de fleste kvinner tenker på ganske intens cardio arbeid når de hører ordet HIIT. Og mens det er sant, at type trening når kombinert med en god ernæring plan, vil hjelpe deg å gå ned i vekt, det er ikke den mest effektive form for trening for å nå dine fett tap mål.

Hvis jeg m ikke tar feil, vil du vite den beste fettforbrenningen trening for kvinner, ikke sant? Ikke bare ... ok slags rutiner som produserer minimal til gjennomsnittlige resultater. Du ønsker øvelser og programmer som vil hjelpe deg å få den kvinnelige actionhelt filmstjerne type kropp i den raskeste tidsramme mulig.

Vel, for å oppnå dette deretter hvilken type trening du skal gjøre er å en cardio HIIT kombinert med styrketrening rutine.

Du er neste spørsmål kan være, "hva betyr det" eller "hvorfor ikke legge styrketrening til din HIIT trening gjør det best fettforbrenning trening for kvinner? "

Trodde du at styrketrening ble lagret utelukkende for menn og dens eneste formål er å bygge enorme mengder av muskler? (Det er vanlig tanke blant damene.) Hvis du tenkte det var sant, her er der den virkelige lærdommen begynner.

Grunnen til at en kombinasjon av kondisjonstrening og styrketrening er de beste typer fettforbrenning trening for kvinner er fordi de jobber på to sider av fettforbrenning, en av de aspektene av kurset blir det kardiovaskulære stykke. Det er der kalorier brenner i en akselererende hastighet bare ved å få pulsen pumping og bevege kroppen. Det andre aspektet kommer fra muskel bygningen selv.

Visste du at jo mer muskler du har, jo mer energi kroppen bruker til å utføre normale daglige funksjoner? At energi, som jeg er sikker på at du er klar over, kommer i form av mat eller snarere kaloriene i maten du spiser. Derfor, hvis du har mer muskler på kroppen din, så du forbrenner flere kalorier gjennom i løpet av dagen gå, jobbe, trene, og alt annet i mellom.

Nå damer, mens jeg henviser til å bygge muskler jeg snakker ikke om å legge en masse masse eller størrelse. Du trenger ikke å bekymre deg fordi det ikke kommer til å ta deg ser ut som Arnold Schwarzenegger for å få fordelene av akselerert fett tap.

Jeg er ganske enkelt å henvise til å legge en liten mengde velskapt slanke muskler. Nok slik at du vil gå fra en tynn tynn kropp design til at av de fitness modeller du ser på de fleste av kvinnenes fitness magasiner. Og den gode nyheten er at den ekstra muskler hjelper også med utseendet til en slankere sprekere kropp ... IE: lavere fett. Så mens innerst inne vet du kanskje at du fortsatt har et par ekstra pounds å tape, alle andre som ser du bare se en skulpturert figur fri fra fett.

At det er en bemerkelsesverdig bonus!

så hvis du ønsker å miste fett så raskt som mulig og få til vekttap mål uten forsinkelse, deretter implementere cardio og vekt motstand HIIT. Programmer som gir den kombinasjon av trening er dine beste fettforbrenning trening for å hjelpe kvinner å miste vekt