Hjem >> syn >> Det friske øyet Checklist

Det friske øyet Checklist

Ifølge en undersøkelse utført av AOA (American Optometry Assoc.) 2007, over 50% av amerikanerne verdsetter deres syn som den viktigste sans, og er mest opptatt av sitt tap. Til tross for det faktum, de fleste av oss gir liten tanke til å holde våre øyne sunt. For å opprettholde sunne øyne, følg disse enkle tipsene

Ha en årlig øye eksamen. Du kan ha problemer med synet ditt at du ikke er klar over. For å være sikker på øynene dine er i god form er å ha et fullstendig øye eksamen av en lisensiert optometrist. Det er ikke uvanlig for folk å overse problemer med synet. De er uvitende om at deres visjon kan forbedres med kontaktlinser eller briller.

Sykdommer i øyet som diabetisk øyesykdom, alders realted macula degenerasjon og glaukom kan streiken uten forvarsel. En omfattende dilatert øye eksamen som gir en optiker for å forsiktig inspisere baksiden av øyet kan fange disse forholdene i de tidlige stadier, noe som gjør det mer sannsynlig at forholdene kan behandles.

Finn ut alt du kan om Family øye Helse Historie: Dette kan ofte være et vanskelig tema å broach men det er noe du bør spørre din familie. De fleste sykdommer og tilstander i øyet er heridetary og så det viktig at du forstår hvor du står. Forstå din families øyet helse historie kan hjelpe deg å forstå hvis du er i faresonen for å utvikle alvorlige øyesykdommer

Et sunt kosthold kan bety friske øyne. Det er en vanlig oppfatning at "gulrøtter" er den beste veggie for øyne. Men, spinat og andre mørke, grønne blader gir mer nytte for øye helse. Frukt og grønnsaker er en uvurderlig del av øye sunt kosthold. Det er også blitt fastslått at fisk som er rik på Omega-3 fettsyrer (laks, tunfisk) er bra for øynene

Ha en sunn vekt og livsstil. En usunn vekt fører til farlige medisinske tilstander som diabetes resulterer i synstap, glaukom og diabetisk øyesykdom. Vurdere å snakke med legen din hvis du føler at du sliter med å opprettholde en sunn vekt. Hvis du ikke røyker, holde det slik. Hvis du har started.quit. Sammen med de mange andre risikoer forbundet med røyking, har det vært knyttet til grå stær og retinal og synsnerveskader

Hvile og beskytte dine øyne. Solbriller er ofte kjøpt basert på deres mote effekt, men de er gode for øyehelse forutsatt at de blokkerer 99 til 100% av UV-A og UV-B-stråler. Hvis du spiller sport eller utfører en aktivitet som anbefaler vernebriller, bære dem.

I denne verden av datamaskiner og videospill, mange av oss finner oss selv limt til en slags monitor for de fleste av våre dager. Optikere anbefaler 20-20-20 regelen som lærer oss å se bort fra skjermen til en avstand på 20 fot i 20 sekunder hvert 20. minutt. Dette bidrar til å redusere belastningen på øynene.

Hold hendene og dine kontakter Clean: Vask hendene helt før du fjerner eller setter i kontaktlinser. Dette vil redusere enhver fare for infeksjon. Ikke ha kontaktene dine lenger enn det som er anbefalt og desinfisere som planlagt og i henhold til instruksjonene.

Unn øynene med den respekten de fortjener. Følg disse typene til å opprettholde sunne øyne.

Ser du etter en San Antonio synsundersøkelse sted? Hodet til en av Eye-Deal Vision tre steder. Dette San Antonio Optiker og Eye Care Center gir eksepsjonell service med rimelige briller og kontaktlinser.