Hjem >> Hud og Hårpleie >> Hvordan en Plum Tree kan bremse Mann mønster Balding

Hvordan en Plum Tree kan bremse Mann mønster Balding

Hun er en eviggrønn som føler seg hjemme helt opp høyt på det afrikanske kontinentet, noe sted 3000 fot eller høyere. Hun først fått respekt av europeiske reisende når de har lært fra afrikanske stammer som hun kurert? Gammel mann sykdom.? Og, kan hun bidra til å stoppe håravfall.

Hennes formelle navnet er Pygeum africanum, et medlem av Rosaceae familien. Hennes bark har vært brukt i Europa siden tidlig på 1960-tallet for menn som har BPH, Benign prostatahyperplasi, eller utvidelse.

Å, ja, la oss nevne at hun er pedigreed, på opp til 150 fot høy. Mange double-blind studier har vist sin effektivitet i behandlingen av BPH. Men hun har ikke blitt testet ennå for henne effektivitet i korrigere hårtap. Det ser ut som det vitenskapelige samfunnet har vært litt treg til å plukke opp på muligheten for henne sannsynlig effektivitet i å stoppe håravfall.

Alternative medisinske utøvere er nå skaffe henne bark ekstrakt og legge den til sine rent naturlige behandlinger for hårtap hos menn. De får gode resultater.

Hvordan kan det muligens være at hvert naturlig urte medisiner som er effektive i behandling av BPH vil være like effektiv i behandling av hårtap?

Vel, det kan ikke muligens være. Men det kan. Og grunnen til at denne ingrediensen kan arbeide for å stoppe håravfall er strengt tatt et kjemisk ytelse på den delen av det afrikanske Plum Tree. Hun er komplisert, ingen overraskelse. Og hennes mekanismen kan hemme DHT, dehydrotestosterone, som er en årsak til mannlig mønster Hårtap. Selv om hennes mønster av effektivitet er? Uklart ,? det er også ekte

Her er hvordan hun jobber. de aktive bestanddeler, eller ingredienser i hennes bark extract inkluderer en ganske kraftig mål på Phytosterols. Disse hemme produksjonen av prostoglandins som forårsaker BPH, prostata sykdom. Men vent, det er en forbindelse som kommer opp.

Hun reduserer prolaktinnivå og reduserer opphopning av kolesterol i prostata, selve kolesterol som øker bindingssteder for DHT. Kunne det være DHT hvor som helst den bestemmer seg for å danne og skape kaos?

Ja, det kunne være. Det skjer på denne måten med andre behandlinger for forstørret prostata, "den gamle mannens sykdom? de afrikanske stammene snakket om.

Laboratorie narkotika og noen naturlige ingredienser vokst fra Moder Jord har redusert kolesterol og demonterte bindingssteder for DHT, som er i noen tilfeller, hårsekkene og røtter. Dette er tilfelle i mange eksempler på mannlig mønster Hårtap.

Når du bestiller denne naturlige stoffet til å behandle hårtap, anser det som et eksperiment som kan arbeide til din fordel. Det smarteste du kan gjøre er å søke etter en innovativ hårtap kompleks som har Pygeum africanum sammen med noen andre ingredienser for økt effektivitet.