Hjem >> Slutte å røyke >> Elektriske sigaretter i restauranter?

Elektriske sigaretter i restauranter?

Skulle restauranter og barer tillate kunder å bruke sine elektriske sigaretter?

Dette emnet er en varm debatt på nett. Alle har en mening. Og det synes mange mennesker har noen sterke følelser om det hele.

Det er sterk uenighet motstridende bruk av elektriske sigaretter i restauranter og barer. Noen mener det er skandaløst å tillate e-CIGS å brukes der maten blir servert.

Men hva er deres argument for å fremme årsaken til å forby elektriske sigaretter på disse offentlige steder?

røyking i offentlig virksomhet er ulovlig i mange stater

røyking på offentlige steder som restauranter og barer er ulovlig i USA med god grunn. Passiv sigarettrøyk forårsaker kreft samt andre negative effekten.

Ikke-røykere har en rett til å nyte sine måltider uten å lukte lukt restene av sigarettrøyk og aske og rumper. Riktignok er sigarettrøyk bølgende gjennom luften mens vi spiser ikke ønskelig, og faktisk kan være årsak til alvorlig ubehag.

Mange mennesker bare mister appetitten når de lukter sigarettrøyk, og med rette. Folk skal ikke måtte lide gjennom et måltid de betaler for, mens andre fyller luften med etsende luktende røyk.

Elektriske sigaretter er Røykfri

Mens elektriske sigaretter kan ligne tobakk sigaretter, ingenting er faktisk "on fire" så det er ingen røyk. I stedet, e-CIGS produsere en damp enn kan synes å se ut som røyk, men er ikke i det hele tatt.

Dampen slippes ut som du puster har ingen lukt og fordamper uten å etterlate noen tunge rester. Så det er både ingen røyk og ingen lukt når en elektrisk sigarett brukes.

Når noen bruker en e-cig i en restaurant eller bar, de andre gjestene er ikke utsatt for støtende sigarettrøyk. Dessuten er det ingen aske og lukt som ville fornærme andre som ellers nyter et godt måltid.

Den eneste måten å oppdage en elektrisk sigarett blir brukt er ved å faktisk se utåndet damp. Hvis du ikke kan lukte det, hvorfor skulle det være støtende for andre, selv mens de spiser?

Hva er det å protestere om en enhet som er umulig å oppdage av andre?

The Real innvending mot Electric sigaretter i restauranter

årsakene tobakksvarer er forbudt på offentlige steder som barer og restauranter ikke er relatert til elektriske sigaretter. Uten avskyelig røyk og lukt av en vanlig sigarett, det er faktisk vanskelig å sammenligne de to.

en lignende aspekt av de to er at de begge ser ut som en tradisjonell sigarett. Så det synes at den virkelige innvendingen er at folk som bruker en elektrisk sigarett ser ut som de er røyking.

Meldingen om at røyking er dårlig har vært en nasjonal kampanje i USA i flere tiår. Vi hører så mye om de hundrevis av kreftfremkallende i tusenvis av ingrediensene i vanlige sigaretter. - Det er ikke rart at noen mennesker ikke kan magen lukten av dem

Som en befolkning, vi er vi er lært at røyking sigaretter er dårlig. Og det er. Men ved hjelp av en elektrisk sigarett er ikke røyke, det vaping. Og siden vaping produserer ikke kreftfremkallende røyk, innvendinger til bruk av elektriske sigaretter i restauranter må være rett og slett at det er dårlig fordi det ser ut som røyking.

Bare fordi en handling ser ut som en annen betyr ikke at det er det samme . Hvorfor skulle elektriske sigaretter bli utestengt fra min favoritt restaurant når ingen kan til og med oppdage jeg bruker det?