Hjem >> Slutte å røyke >> Alt du bør vite om e cigarettes

Alt du bør vite om e cigarettes

Vet du om elektronisk røyke? Har du hørt om den sluttet kit? Vil du få grunnleggende informasjon om e cig? Vil du vite hva det er og hvordan det fungerer? Vil du vite hvordan det er bedre enn tradisjonell røyking? Vil du vite når og hvordan du skal lade den? Er du ivrig i å vite om e væske? Hvis svarene til og med noen av de spørsmål som ble stilt ovenfor er positive, er du sannsynligvis på det beste stedet nå.
I denne moderne tid, når folk kan gjøre noe for stil og status, det trenden med forbruker e vannpiper og e sigaretter i Birmingham er økende. Ikke bare i Birmingham, men folk i andre deler av Storbritannia er også tidkrevende det store tid. Nå er de fleste av folk vet hva de elektroniske røyking betyr, men det er fortsatt noen få mennesker som ikke vet noe om det. Så dette kommer til å bli interessant for alle disse menneskene, da dette inneholder alle de vanlige og ofte stilte spørsmål om e CIGS sammen med svarene. Så, er du ikke kommer tomhendt i dag; du vil gå tilbake med mye informasjon om e CIGS. Her er noen av de mest vanlige spørsmål og svar.
En. Hva er en e CIG?
Hvis du ønsker å slutte å bruke de tradisjonelle sigaretter og du prøver å slutte å røyke, kan du bytte til e CIGS. Det er den elektronisk form av sigaretter som er et alternativ til den tradisjonelle tobakk sigarett. Det består av tre hoved ting; litiumbatteriet, spissen og vape tank. Den vape tank er også kjent som cartomizer eller clearomizer.
To. Hva er e væske?


E væske inne i atomizer er propylenglykol eller vegetabilsk glyserin sammen med litt av nikotin. Den er tilgjengelig i flere smaker, slik at du kan smake den nye hver gang.
Tre. Hvordan fungerer det?
Arbeids er veldig lett å forstå. Når brukeren begynner å bruke det, får e væske inne i atomizer varmet opp som deretter blir til damp. Brukeren inhalerer da dette damp som har fått nikotin som blir levert i lungene. Brukeren puster ut da røyken som synes lik den tradisjonelle sigarettrøyk.
4. Hva er fordelene?
En av de viktigste fordelene er at det hjelper deg å slutte å røyke, den tradisjonelle! Så, er du fri for tobakk nå! Det er mange punkter som beviser at elektronisk røyking er langt bedre enn den tradisjonelle tobakksrøyking. De har ikke dårlig lukt som de tradisjonelle. De kan brukes overalt, selv i de ingen røyking sonene. I tillegg til at de er billigere og sikrere enn de vanlige sigaretter. Verken det er tjære inni den, ikke karbonmonoksid. Det påvirker ikke negativt til folk rundt deg, når du bruker den. Den bidrar i renere og sikrere miljø.
5. Hvordan vet vi det er på tide å lade batteriet?
I de fleste e CIGS, det er en bestemt regel av lys blinker visst antall ganger på tips som betyr at det er på tide å lade opp batteriet. I de fleste av ideene, de gir deg den ekstra batteri, slik at du kan bruke den mens den første er å få ladet opp.
Nå som du vet det grunnleggende informasjon om e cig, vil du være fornøyd og trygg på det. Nå kan du dele denne kunnskapen med dine venner og vise frem at du vet det! Lykke til!