Hjem >> Mental Helse >> Paxil brukes til å behandle panikk disorder

Paxil brukes til å behandle panikk disorder

Paxil (paroxetin) er en øvre i en samling av medisiner kalt spesifikke serotonin reopptakshemmere (SSRI).
Paroksetin påvirker kjemikalier i hjernen som kan komme til å være skjev.
Paxil brukes til å behandle motløshet, fanatisk presserende problem, spenning problemet, post-traumatisk angst problem (PTSD), og premenstruelle dysphoric problem (PMDD).
Paxil kan i tillegg brukes til formål som ikke er registrert i løpet av dette stoffet guide
Forholdsregler: -.

 • Det kan ta opptil fire uker eller mer for at du skal føle de nyttige virkningene av dette stoffet .
 • legen bør skjermen din fremgang på normalt planlagte besøk til å endre dosering og bidra til å redusere noen symptomer.
 • Dette farmasøytisk kunne legge til effekter av alkohol og andre knutepunkter sensorisk-depressiva ( f.eks antihistaminer, beroligende midler, beroligende midler, døste løsning, rette verke medisiner, barbiturater, beslag medisiner, og muskelavslappende). Vær sikker på at legen din vet om du tar disse eller hva andre legemidler.
 • Paroksetin kan forårsake tørr munn. I tilfelle at munnen holder på følelsen tørr i mer enn to uker, sjekk med din lege eller tannlege spesialist. Fortsetter med tørrhet i munnen kan utvide fare for dental sykdom.
 • Denne resepten kan gjøre at du får til å være avslappet.
 • Studier har ikke blitt utført hos gravide kvinner. Mulls over i skapninger har vist at paroksetin kan føre til unaturlige fødsels sykluser, og reduserte overlevelse når de gis i målinger som er vanlig høyere enn det menneskelige målingen.
 • Paroxetin går over i mors renne ennå ikke har blitt angitt for å bringe på noen problemer i sykepleie nyfødte barn.

  Ansettelser

 • Paroksetin brukes til å behandle motløshet, vanvidd overfall, nervøsitet problemet, og en stor demonstrasjon av premenstruelle lidelse (premenstruelt dysphoric problem) . Den oppfyller potensialet outlook ved å servere å gjenopprette paritet av en viss felles stoff (serotonin) i hjernen.
 • Paroksetin er kjent som en spesifikk serotonin reuptake inhibitor (SSRI). Denne løsningen kan forbedre din disposisjon, søvn, sult, og vitalitet nivå og kan bidra til å gjenopprette din entusiasme mot dag etter dag lever. Det kan minking angst, nervøsitet, uønskede hensyn, og mengden av vanvidd overgrep. Paroksetin kan redusere premenstruelle bivirkninger, for eksempel fractiousness, utvidet lengsel, og motløshet

  ulike bruksområder:

 • Dette segmentet inneholder ansettelser av denne medisinen som ikke er registrert i den godkjent dyktig merking for medisiner ennå som kan anbefales av din helse sinn dyktig. Benytt deg av denne medisinen for en stat som er registrert i dette området bare på off sjanse for at det har blitt så anbefalt av helse bevissthet dyktig.
 • Denne medisinen kan også brukes til å behandle andre psykiske /temperament saken , Det kan også brukes til å behandle brennende blinker som skjer med overgangsalderen.

  Symptomer

 • Se i tillegg Advarsel området.
 • Sykdom, latskap, tipsiness , ulempe dorma, tap av lengsel, brist, tørr munn, svetting, smurte visjon, og gjesping kan skje. I tilfelle at noen av disse konsekvensene tåle eller nedgang, fortell din spesialist eller narkotika spesialist raskt.
 • Husk at din spesialist har anbefalt denne resepten i lys av det faktum at han eller hun har dømt at overskuddet til du er mer bemerkelsesverdig enn faren for reaksjoner. Hyppige enkeltpersoner utnytte denne løsningen ikke har autentiske symptomer.