Hjem >> helse >> Vekttap Kirurgi For Dummies Cheat Sheet

Vekttap Kirurgi For Dummies Cheat Sheet

Vekttap kirurgi er ikke for alle, men det tilbyr mange fordeler. Å miste en betydelig mengde vekt - og holde den av - kan påvirke en rekke medisinske og fysiske aspekter av livet ditt. Her er en rask oversikt på noen av de tingene som forbedrer etter vekttap kirurgi:

 • Alle pasienter se en betydelig reduksjon i leddsmerter. Hvert pund du taper er som å ta 3 pounds off knærne!
 • Opp til 90 prosent av pasientene se forlatelse for eller forbedring i deres type 2 diabetes.
 • Up 80 prosent av pasientene se forlatelse for eller forbedring i sine høyt blodtrykk.
 • Opp til 70 prosent av pasientene se forlatelse for eller forbedring i deres søvnapné.
  < li> Noen pasienter ser en svekkelse av deres gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) symptomer.
 • Noen pasienter se en forbedring i deres fruktbarhet.
 • i gjennomsnitt, pasienter opplever større vekttap enn med kosthold, mosjon, og medisiner.

  vekttap kirurgi og Forsikring

  Så, du har besluttet å gå videre med vekttap kirurgi. En av dine første skritt bør være å sjekke din forsikring for å sikre at du er dekket for prosedyren du vil gjennomgå. . Du kan gjøre dette på nettet eller ved å ringe forsikringsselskapet kundeservice nummer

  Her er noen flere skritt du kan ta for å bedre sjansene dine for å få forsikringsselskapet til å dekke prosedyre:

 • Skriv ned alle de forskjellige dietter du har vært på, hvor mye vekt du har tapt, og hvor mye du gjenvunnet.
 • Document om du noen gang har tatt noen vekttap medisinering.

 • Få kontor notater fra noen leger eller dietitians du har sett for å hjelpe deg å miste vekt.
 • Hvis du vet at forsikringsselskapet ønsker en seks-måneders lege-overvåket kosthold, komme i gang ! Spør legen din for å se deg hver måned og dokumentere vekten din, hva slags kosthold du er på, og hva slags atferd modifikasjon eller øvelser du gjennomføre. Hvis du ikke kan trene på grunn av fysiske begrensninger, må lege dokumentet dine fysiske funksjonshemninger.

  Typer Vekttap Kirurgi

  Vekttap kirurgi er bare en bred kategori for flere forskjellige vekttap prosedyrer. Her er noen grunnleggende beskrivelser av de vanligste vekttap surgeries:

 • Roux-en-Y (uttales roo-en-hvorfor) gastric bypass:
  En prosedyre der magen og tarmene er delt og bearbeidet for å lage en ny liten mage (kjent som en posen
  ) og bypass del av magen og tarmene. Utgangspunktet etter operasjonen, vil du spise veldig små porsjoner. Denne prosedyren er den vanligste vekttap prosedyre som gjøres i dag
 • Justerbar
  gastric banding.
  En prosedyre som en oppblåsbar silikon band eller ring plasseres rundt den øvre del av magesekken. Bandet har en port som er plassert under huden, som brukes til å blåse opp bandet. Porten er tilgjengelig med en nål gjennom huden, og saltvann er lagt til eller fjernet; Dette er kjent som en fylle
  eller justering.
  Justeringer er gitt for å redusere sult og porsjonsstørrelsen og øke vekttap. Prosedyren er vanligvis gjort laparoskopisk
 • Sleeve gastrektomi.
  En prosedyre hvor opptil 70 prosent av magesekken er fjernet. pylorus
  , etter som regulerer oppføring av mat i tarmen, er ikke fjernet, og maten kommer inn i tarmen normalt. Utgangspunktet etter operasjonen, vil du føle deg mindre sulten og spiser mye mindre. Denne prosedyren har vært økende i antall
 • Biliopancreatic avledning.
  En prosedyre som en del av magesekken er fjernet og en betydelig intestinal bypass er utført. Den biliopankreatisk avledning kan utføres på to måter, og forskjellen mellom de to framgangsmåter ligger i hvilken del av magesekken er fjernet. I den første versjon, er det bare kjent som biliopankreatisk avledning, er den nedre del av magesekken fjernet, og den gjenværende magen er koblet opp til den delen av tynntarmen som er nærmere til tykktarmen, kjent som ileum.
  i den andre versjonen, biliopancreatic avledning med duodenal switch, etter den ytre kurve av magen er fjernet, og den første delen av tynntarmen er koblet til ileum. Omtrent 90 prosent av tynntarmen blir forbigått i begge operasjoner, noe som resulterer i betydelig færre kalorier og næringsstoffer å bli absorbert. Vekttap er maksimert, men ernæringsmessige mangler kan forekomme oftere enn med de andre vekttap prosedyrer, så du må ta kosttilskudd for resten av livet.

  Er Vekttap Kirurgi høyre for meg?

  Så du ønsker å utforske muligheten for vekttap kirurgi. Du har prøvd dietter i det siste og gjenvant all vekten du har tapt. Denne typen yo-yo slanking er vanlig - du er ikke alene. Her er noen måter å få mer informasjon om de ulike typer prosedyrer som er der ute.

 • Fortell din primære omsorg lege eller gynekolog som du tenker om vekttap kirurgi
  din legen kan ha andre pasienter som har gjennomgått vekttap prosedyrer og være i stand til å dele med deg resultatene. Legen din kan også være i stand til å henvise deg til en respektert vekttap kirurg i din kommune.
 • Les så mye som mulig om de ulike prosedyrene.
  Vær forsiktig når det gjelder det du leser på nettet - noen steder er mer nøyaktige enn andre. Det kan være lurt å starte med nettstedet til American Society for Metabolsk & Bariatric Surgery (www.asmbs.org), hvor du kan få informasjon om risiko og nytte av vekttap kirurgi.
 • Delta på et informasjonsmøte på et lokalt sykehus eller på et vekttap kirurg skikk.
  Her kan du høre førstehånds hvordan operasjoner er gjort og få svar på spørsmålene dine.
 • Hvis du kjenner noen som har hatt vekttap kirurgi, og hvis han eller hun er åpen å snakke om det, spør om opplevelsen.
  Finn ut hva slags prosedyre personen hadde og hva fordeler og ulemper har vært.

  Finne en Vekttap Surgeon

  Du har besluttet å ha vekttap kirurgi - eller i det minste se på det lenger. Finne en kirurg er en av de viktigste trinnene i denne prosessen. Her er noen måter å finne en hederlig vekttap kirurg:

 • Gå til nettsiden til American Society for Metabolsk & Bariatric Surgery (
  www.asmbs.org
  ) eller American College of Surgeons (
  www.facs.org
  ).
  Begge disse nettstedene har en "Finn et Surgeon" verktøy som du kan bruke til å finne kirurger i ditt område som er styret sertifisert og har erfaring i vekttap kirurgi.
 • Spør din primære omsorg lege eller gynekolog for en henvisning til et vekttap kirurg.
  De vil sannsynligvis ha pasienter som har gjennomgått vekttap kirurgi, sett deres suksess, og kan hjelpe ditt valg av kirurg.
 • Gå til ObesityHelp (
  www.obesityhelp.com
  ) og hjemmesidene til vekttap kirurger du vurderer.
  Les Pasientene forteller om kirurger til å finne den som er best for deg.
  < li> Spør familie, venner og bekjente om henvisninger.
  Hvis du kjenner folk i ditt område som har hatt vekttap kirurgi, spør om sine erfaringer med sine kirurger, sykehusene hvor de hadde sine operasjoner, og sine kirurgenes staber.
  bilder