Hjem >> avgiftning >> Trenger du virkelig økologisk kaffe for kaffe Klyster?

Trenger du virkelig økologisk kaffe for kaffe Klyster?


Hvis du kun har tenkt på kaffe som en drink, kan du bli overrasket over å vite at det er også brukt effektivt i en avgiftning behandle. Dette betyr ikke at hvis du drikker fem kopper kaffe på en dag er du avgifte selv. I stedet, mange folk kjøper økologisk kaffe for klyster, istedenfor for å drikke. Prosessen med en kaffe klyster fjerner giftstoffer fra kroppen og forbedrer den måte at leverfunksjoner. Ved å gjøre et klyster, gjør du kroppen din en tjeneste, og det er virkelig ikke så vanskelig å gjøre som det høres ut.

Når folk først høre av en klyster, er deres reaksjon sted langs linjene av " du putter kaffe der ?! "Selvsagt er prosessen ikke en som folk flest er vant til, og mange mennesker viker unna begrepet stikke kaffe i sine bakre, lenge før de forstår årsakene bak en kaffe klyster.

en ting om gangen, i hovedsak en kaffe klyster betyr i hovedsak innebære å sette inn en løsning av kaffe og vann inn bak og forlate denne væsken der for en periode. Ideelt sett ønsker du å ha væsken i der i rundt femten minutter. Som du kan forestille deg, er dette ikke lett for nybegynnere å gjøre, og det tar normalt folk noen ganger før de er i stand til å holde den flytende for den nødvendige mengden tid.

Selv om utsagnet kan høres litt urovekkende er det en svært viktig poeng. Mange går inn i en kaffe klyster veldig nølende, og er ikke sikker på om de ønsker å gå gjennom prosessen. Men de fleste som prøver prosessen er begeistret for det, eller i det minste, om utfallet. Det kan gjøre at du føler deg mer fredelig og føle deg mye mer sunt enn du gjorde tidligere.

Kaffe Klyster er så effektive fordi de gir deg en måte å rense ut systemet ditt som du ikke kan gjøre med vanlige metoder. Når du vurdere hvor mye tilsetningsstoffer og kjemikalier som vi spiser hver dag i maten du vil se hvorfor denne prosessen er så viktig.

En av de viktigste tingene å huske på er å bruke økologisk kaffe for klyster. Noen mennesker feilaktig tror at du kan bruke alle typer kaffe for et klyster. Fordi du prøver å fjerne giftstoffer i kroppen din, må du sørge for at kaffen du bruker ikke legge til flere giftstoffer i systemet ditt! Det er ikke et krav, og du vil ikke dø av å bruke ikke-økologisk kaffe, men det gjør ikke mye fornuftig å ikke bruke den. Gjør en DIY detox bør gjøres så ren som mulig, blant annet ved hjelp av en klyster kit og brygging utstyr med ikke-giftige materialer, samt, selvfølgelig, økologisk kaffe.