Hjem >> Kreft >> Skin Health Secrets Hvordan søke Skin Care Products

Skin Health Secrets Hvordan søke Skin Care Products

Det er ganske godt kjent at ulike mennesker får forskjellige resultater med de samme hudpleieprodukter. Dette kan være forårsaket av variasjoner i kroppens kjemi, men oftere enn ikke det er fordi alle gjelder hudpleieprodukter annerledes.

Selvfølgelig, hvis et bestemt produkt ikke gir deg de resultatene du forventer, det spiller ' t alltid bety at du søker produktet feil. Dessverre er mange produkter bare ikke fungerer som annonsert, uansett hva du gjør! For å toppe det av, kan enkelte produkter fungerer for noen, men ikke for andre, selv når de brukes riktig. Likevel, når et produkt ikke fungerer, kan det ofte være på grunn av feil anvendelse.

produkter som hudkremer, geler. eller lotions er en blanding av kjemikalier som har en biologisk virkning, påføres lokalt på huden. Så effektiviteten avhenger av om de aktive ingrediensene arbeide, og om de er absorbert ordentlig inn i huden din. Huden din er temperatur, fuktighet, miljø og andre faktorer vil påvirke hudens evne til å absorbere de aktive ingrediensene i et produkt. For å være sikker på at du får optimal effekt av dere hudpleieprodukter:


 • Rens huden før du bruker noen produkter. Den beste tiden å søke er rett etter at du kommer ut av en varm dusj eller bad fordi ikke bare er huden ren, men det er også fuktig og varm, så det vil absorbere hva du har brukt mye bedre. Ikke vask med varmt vann fordi sterk varme akselererer aldring. Vann bør være behagelig varmt, men ikke varmt. Men hvis du har tenkt å bruke noe fet som blokkerer porene, sprute kaldt vann på deg selv for å lukke porene. Bare klapp tørr med et håndkle. Også bruke et kull dusj filter for å hindre eksponering for klor i vannet. Du har sannsynligvis drikke flaskevann eller filtrert vann - men du kan absorbere mer klor gjennom huden din under en dusj enn du ville fått fra en 8 oz. glass vann! • Når rense huden din, ikke bruk vanlig såpe eller sjampo, de er altfor tørking. Bruk en god fuktighetsgivende såpe, en rensekrem eller vanlig varm (ikke varmt) vann. • Det øverste laget av huden er hovedsakelig laget fra tørre, døde celler. Når dette laget blir for tykt, enten fra aldring eller dårlig hudpleie hud, de aktive ingrediensene i et hudpleieprodukt har problemer med å trenge inn. Profesjonell Microdermabrasion fjerner trygt som øverste laget av huden, avslører sunnere, yngre utseende hud under og lar hudpleieprodukter for å være bedre absorbert for større effektivitet. I tillegg Microdermabrasion gjøres regelmessig styrker huden ved å stimulere elastin og kollagen produksjon, noe som bidrar til redusere rynker, fine linjer, acne arr og mange andre urenheter. • Bruk korte, harde slag for å bruke hudpleieprodukter. Ikke strekk huden. Ikke gni. Etter bruk, forsiktig massasje produktene inn i huden din ved å trykke på området med fingrene i 30 sekunder eller så. • Når du bruker en profesjonell microdermabrasion produktet hjemme, er det viktig å lese instruksjonene og følg dem nøye. Husk, profesjonell microdermabrasion er vanligvis brukes med dyre maskiner og medisinsk-fagfolk. Du kan spare mye ved å gjøre det selv, men ikke være over-ivrige etter å få den 10-år-yngre utseende. Påfør svamper forsiktig første gang - la huden venne seg til søknaden. Legg litt mer tid og press hver søknad, ca 2 uker fra hverandre, opp til maksimalt 3-5 minutter (avhengig av hvor følsom huden din). • Hvis du har sensitiv hud eller allergi, alltid teste produktene du vil bruke først på en liten oppdatering av huden på underarmen (den myke huden på undersiden av underarmen).
  DO du har sensitiv hud?

  Visste du sensitiv hud er veldig vanlig? Mer enn 40% av folk sier de har det. Dens årsaker inkluderer alder, arvelighet, kjønn og raseforskjeller. Disse spørsmålene nedenfor kan hjelpe deg med å finne ut om huden din kan være sensitive. Selvfølgelig, en tur til hudlege er den beste måten å finne ut!


  1. Har huden din får ekstra tørr etter at du vaske den med såpe?

  2. Har huden din får ekstra fet og bryte ut etter at du bruker bestemte typer kremer?   Hvis du svarte ja på ett eller begge disse spørsmålene, kan du har sensitiv hud.  3. har huden din få rød, kløe, brenne eller føler "tight" etter kommer i direkte eller indirekte kontakt med parfyme og /eller spesielle shampoos, barbering kremer, vaskemidler, parabol såper, hårspray, rengjøringsprodukter, eller deodoranter?


   Irritanter til sensitiv hud inkluderer mange husholdninger og personlige produkter. Den dufter og fargestoffer i omtrent hver husholdning produkt, og mange personlig pleie, kan føre til irritasjon enten fra direkte kontakt eller fra forekomster igjen på klær, håndklær eller sengetøy. Hvis du har noen av de klassiske tegn og symptomer på sensitiv hud under spørsmål 3, prøv å bruke allergivennlige produkter uten ingredienser kjent for å forårsake hudreaksjoner.  4. Har huden din få rød, kløe, brenne eller føler "tight" etter langvarig eksponering for sol, vind, varme eller kulde?   Sensitiv hud reagerer ofte for ekstreme værforhold. Faktisk noe i miljøet som skader hudens naturlige beskyttende barriere mot vann fordampning - kalt sebum - kan irritere sensitiv hud   har du kviser eller psoriasis?


   Personer med akne, psoriasis, eller hudsykdommer som eksem ofte har sensitiv hud. Disse forholdene svekke immunforsvaret fungerer og /eller ødelegge hudens beskyttende barriere. Hvis du har av disse forholdene, kan det hende du har sensitiv hud.