Hjem >> Kreft >> Er Emfysem i fremtiden?

Er Emfysem i fremtiden?

Do du røyker?
Hvis du gjør sjansene for å pådra Emfysem er ekstremt høy. Men det finnes hjelp brygging i horisonten!
Jeg har hatt to onkler dø av sykdommen, og det var smertefullt å se på. Begge var storrøykere på en gang.

Det har blitt bevist mange ganger at hvis en røyker faktisk kunne slutte før den fryktede sykdommen tar tak i lungene vil begynne å helbrede seg selv.
Leger si stamceller er skapt i benmargen og deretter sendt til den skadde lungen (e).
problem med røyking er at det er latterlig vanskelig å slutte.
Min kone er en veldig storrøyker og jeg er fast bestemt på å hjelpe henne slutte (hvis hun ikke drepe meg først).
Som med de fleste røykere hun ikke ønsker noen sykdom, men liker hun ikke å bli minnet om hvor tung hun er røyking.
det er et veldig ømfintlig situasjon spesielt siden lappen var ubrukelig på henne; Hun hevdet at det holdt kommer av (sukk, uansett).
Jeg tror det virkelige problemet for min kone og noen andre som henne er at de trenger å gå gjennom bevegelser av røyking. Det er en merkelig, men terapeutisk ritual som Linus og hans sutteklut fra Peanuts tegneserie.
I Europa oppfinner opprettet noe som kalles E-sigarett eller elektronisk sigarett. Det er kreditert for å ivareta de fysiologiske behov røyker

Det ser ut som en sigarett og røyker som en sigarett, men i motsetning til 4000 kreft og emfysem forårsaker kreftfremkallende.; røyken look-a-like er faktisk en ufarlig damp! Og få dette, er det ingen flamme!

Det har blåst Europa og blir duplisert av andre produsenter som etterspørselen etter dem er skyrocketing. Mind du e-sigaretten inneholder opp til 16 mg. Nikotin overraskende, leger sier Nikotin er ikke en faktisk helsefarlig i seg selv, men det er svært vanedannende.
Det er noe økende bekymring for at E-sigaretter kan bli "chic" når kjente skuespillere, artister og sangere begynner å bytte til disse høyteknologiske røyker.
bekymring er at tenåringer kan etterligne disse kjendiser og oppsøke e-sigaretten rett og slett å være hip. Igjen hvis en person er en ikke-røyker han eller hun bør ikke engang tenke på å prøve e-sigaretten.
Også dette ikke blir tilbudt som en røykeslutt produkt. Men la meg raskt legge til at noen e-sigaretter er tilgjengelig med et utvalg av nikotin innhold selv med 0mgs.
Så selv om det ikke blir reist som sådan e-sigaretten kan brukes kreativt som en smoking cessation produktet.
Selv enkelte leger er i ferd med å anbefale e-sigaretten til sine pasienter som har hatt noen suksess med andre metoder.
det er også en annen viktig grunn til å bytte. E-sigaretter spare en storrøyker over $ 1000 dollar i året!
Pokker, er min kone allerede avhengige av nikotin, så jeg bestilte den for henne. Kanskje dette kan vise seg å være en av det 21. århundre vidundre som redder mange liv. Kanskje til og med ditt liv eller livet til en kjærlighet.