Hjem >> Alternativ medisin >> Hva er de beste rollene for vestlige og Alternative Medicine

Hva er de beste rollene for vestlige og Alternative Medicine

Jeg tror det er veldig forvirrende for pasienter å bestemme hva de beste rollene er for vestlig medisin og alternativ medisin.

I denne artikkelen vil jeg prøve å tømme noe av det forvirring med noen enkle prinsipper. Jeg kan fortelle deg hvordan jeg ser forskjellen mellom de to systemene i medisin og du kan bestemme hva du skal gjøre for deg selv og din familie.

Først en kort forklaring av alternativ medisin
. Det er ofte også kalt komplementær medisin, integrativ medisin, velvære
eller holistisk helse
.

Alternativ medisin er en catch-all begrep som omfatter mange helbredende metoder fra mange land og kulturer. Fra India inkluderer det yoga, ayurveda, chakra healing, og urtemedisin. Fra Kina har det tai chi, chi gong, akupunktur, akupressur, massasje og et annet sett av urtemedisin. Fra Nord-Amerika det inkluderer homeopati, naturmedisin, massasjeterapi, fotsoneterapi og mange andre typer behandlinger.

Etter vestlig medisin, mener jeg den vanlige type medisin som brukes her i USA og Canada. Farmasøytiske medisiner, antibiotika og kirurgi er de mest foreskrevne behandlinger under vestlig medisin.

Navnet alternativ medisin gjør det høres ut som disse terapi bør brukes i stedet for
vestlig medisin. Men dette er egentlig ikke tilfelle. Knapt noen ignorerer vestlig medisin og bare fokuserer på alternativ medisin

Min egen tilnærming kan oppsummeres i fire prinsipper:.


 • Bruk den tryggeste, billigste, effektiv bøte først.
 • Bruk alternativ medisin for kroniske eller livsstilsplager.
 • Bruk alternativ medisin for forebygging.
 • Bruk vestlig medisin for akutte og livstruende sykdommer.


  Igjen, dette er min måte å se på alternative og vestlig medisin. Du må bestemme på din egen tilnærming.

  Bruke den tryggeste, billigste, effektivt middel første er fornuftig, tror jeg. Bruk sikre, billige remedier uten bivirkninger først, deretter videre til sterkere, farligere og dyrere behandlinger senere.

  Et godt eksempel på dette er når min kones allergier kommer på våren. Hun begynner med å ta en aromaterapi kombinasjon som hun gnir på hennes nese og panne. Mesteparten av tiden, dette fungerer.

  Men når det ikke gjør det, flytter hun til et homeopatisk middel for allergier. Vanligvis, som vil løse det problemet aromaterapi ikke kunne hjelpe.

  Men hvis verken en fungerer, flytter hun til en off-the-sokkel narkotika for allergi. Og som regel løser uansett symptomer de to første ikke kan jobbe på.

  Jeg antar at hvis hun fortsatt lider etter det, kan hun gå til legen og få en veldig sterk resept behandling. Det har ikke skjedd ennå, heldigvis.

  Hvorfor ikke bare ta over-the-counter først? Fordi den har dårlige bivirkninger. Det gjør henne trøtt, det tørker ut nesen gjør det blø, og mange andre dårlige ting. Og det er kostbart. Men det er verdt det hvis hun har allerede prøvd andre tryggere og billigere løsninger.

  I et annet eksempel, når jeg har en rygg problem, vil jeg gå til en massasjeterapeut, Rolfer eller Feldenkrais utøveren. De kan vanligvis hjelpe meg. Hvis ikke, jeg går til en kiropraktor. Kiropraktorer er stor for å lindre ryggsmerter. Hvis det ikke hjelper, så skal jeg tenke på å ta off-the-sokkel smertestillende medikamenter. Hvis det ikke er sterk nok, jeg går til legen for å få en reseptbelagt legemiddel som kan slå smerten ut mens jeg har bodyworkers hjelpe meg med selve problemet i ryggen.

  Min andre prinsippet er at jeg bruker alternativ medisin for hverdagsproblemer og kroniske problemer. Ved kronisk
  , mener jeg de problemene som somle dag etter dag, uke etter uke. Alternativ medisin er kjent for å hjelpe folk med kroniske lidelser som diabetes, kronisk utmattelsessyndrom, multippel sklerose, etc. Kroniske problemer kan også være mindre alvorlig som ryggsmerter, sårhet, fedme, chattering sinn, etc. vestlig medisin synes clueless når det kommer til disse problemene.

  for det tredje, jeg bruker alternativ medisin for velvære og forebygging. Jeg går for å se en massasjeterapeut selv når jeg ikke har noen problemer, bare for å hjelpe meg å holde seg frisk. Jeg går for å se en naturlege som en? Checkup? hver sjette måned eller så for å sørge for at jeg er på rett spor, og rapportere eventuelle tilsynelatende små symptomer som kan vise til noe verre nedover veien.

  Fjerde, jeg definitivt slå til vestlig medisin for akutt eller livet -threatening problemer. Hvis min vedlegg starter vondt, jeg kommer ikke til å se en massasje terapeut eller refleksolog. Jeg kommer til å trave over til sykehuset thrilleren. Hvis jeg har vært involvert i en bilulykke og beina mine fikk knust, jeg vil ha de beste kirurgene å sette meg sammen igjen.

  I følge disse prinsippene, ikke bare fordi de er sunnere, mindre risikabelt og mer forebygging -orientert, men også på grunn av en annen vurdering.

  Kostnader.

  vestlig medisin, særlig når den brukes som en? første resort ,? er litt for dyrt for meg. Min helse-forsikring har en høy egenandel, fordi min kone og jeg er begge selvstendig næringsdrivende og vi har ikke råd til tusenvis av dollar i måneden for helseforsikring. Så jeg ønsker best mulig helsetjenester for den beste prisen. Og det ser ut til å være alternativ medisin oftere enn ikke.