Velge en fire-dagers Split Workout Rutine for motstand Training

There er to måter å utføre en styrketrening rutine; Du kan enten gjøre en full body rutine eller en delt rutine. En full body workout kan utføres 3-4 ganger per uke, og det fokuserer vanligvis på å trene hele kroppen. Med en full body rutine, du arbeider din hver store muskelgruppe for en enkelt økt styrketrening med frie vekter eller treningsapparatene. Med en delt rutine, på den annen side, du først og fremst fokusere på ett område eller en stor muskel gruppe i stedet for målretting av hele kroppen hver dag.
Fleste kroppsbyggere elsker å sette opp en fire dagers split trening rutine på treningssenteret. Faktisk, fire-dagers splitt gjøre en flott gave til folk som har blitt utfører styrketrening for et par måneder og ønsker å gå videre til neste nivå. Med fire-dagers splitt, dele du dine treningsøkter i fire dager i uken: Første dag pull, andre dagen push, tredje dag ben, og fjerde dag en kombinasjon av cardio øvelser og dra, dytte og ben øvelser. Sørg for at du er på treningsstudio 4 dager i uken, akkompagnert av resten 3 dager i mellom.
En trekke rutine betyr at du vil være fullt fokus på å trekke bevegelser for en enkelt økt styrketrening å målrette feller, biceps, triceps, korsryggen og øvre del av ryggen. Å trene feller, kan du utføre Trekker på skuldrene mens underarmene kan være effektivt målrettet av Reverse Curls. For å tone biceps, må du utføre øvelser som konsentrasjon krøller og E-Z Bar. Videre kan du trene nedre og øvre del av ryggen med Bent-over rader og Lat Pull-Downs.
Et trykk rutine betyr at du trenger å trene skuldre og bryst for en hel dag til å utvikle og styrke front del av kroppen din. Skråning og Flat benkpress gjøre noen fantastiske øvelser for å utvikle brystet. Videre kan du trene skuldrene med over-head Press. Noen mennesker har også triceps øvelser som triceps extensions i sin presse rutine å tone og bygge sine triceps.
Leg dag fokuserer primært quads med lunges, knebøy og ben presser. Calf øvelser som kalv reiser lage en perfekt trening for å styrke dine legger og ankler. Videre kan du trene hamstrings med liggende Legs Curls og Stiff Leg Døde Lift.
I dag er det en ny trend å inkludere en unik rutine i split treningsopplegg bestående av en kombinasjon av aerobic og skuldre, brystet, underarmer og ben øvelser i én treningsøkt. Ikke bare gjør dette unike kombinasjonen hjelpe kaste overflødig fett fra kroppen din, men også mål og tog store muskelgrupper i hele kroppen en dag i uken. Du starter som regel med en cardio trening som løping på tredemølle eller hoppe tau og deretter bytte til en kiste øvelse. Neste trinn er å hvile i 25-30 sekunder, og starter en cardio trening igjen etterfulgt av skulderen øvelsen. Igjen hvile i 30 sekunder, og utføre en kombinasjon av en cardio og motstand treningsøvelse og så videre. Denne full-body øvelse rutine en dag i uken hjelper akselerere utviklingen av store muskelgrupper ekstremt raskt.