Hjem >> Kosttilskudd og vitaminer >> Kreatin Og Teenagers

Kreatin Og Teenagers

Kontinuerlig i nyhetene folk ser på spørsmålene om kreatin og en tenåring. Spesielt i high school sport hvor i noen tilfeller tilskudd har blitt utestengt. Men hvis du har lest kreatin artikkel med tittelen "Kreatin: Hva er det?" vil du sikkert vet det ikke er forbudt fordi det er en ulovlig eller farlig supplement.

Faktisk generelt den beste artikkelen for å lese når det kommer til kreatin bivirkninger er sannheten om Kreatin bivirkninger. Du vil sikkert forstå når du leser at kreatin artikkel som generelt, bivirkninger av dette tillegget er små og vanligvis knyttet til ubehag i magen. Denne regelen gjelder for "individer" generelt. Men jeg får foran meg selv ...

Kreatin er ikke et steroid. Kreatin er et naturlig forekommende stoff er generelt trygt for menn, kvinner og tenåringer.

Før barn (under 18 år publikum) starte heie jeg faktisk kommer til å si det motsatte, selv om i min egen ikke-medisinsk vurdering jeg føler det er ingen peer forskning som viser noen negative bivirkninger.

Kreatin og tenåringer bare hører ikke sammen.

Før jeg blir pepet ut, må du huske på at generelt ( menn, kvinner, tenåringer) ernæring og trening er 97% av puslespillet og kosttilskudd er rundt 3%. Med dette i tankene, tar eller ikke tar kreatin som en tenåring er bokstavelig talt kommer til å gjøre svært lite annerledes i ordningen ting. Spør deg selv et spørsmål hvis du er under 18 før du ruller øynene dine.

Kan du svare på følgende spørsmål? (Sant eller usant)

* Vet du hvor mange kalorier du trenger en dag for å nå dine mål?

* Du vet nøyaktig hvor mye protein du trenger en dag?

* du har alltid en plan når du trener?

* trenings~~POS=TRUNC er aldri kjedelig.

* du har aldri truffet et platå?

* du trenger ikke gå glipp av et måltid?

* Du har kort, mellomlang og langsiktige mål?

på grunn 99,99999% av tenåringer vil svare usant til minst ett av disse spørsmålene. Mostly spørsmål 1 og 2.

Mitt poeng er ...

Selv om det ikke er noen vitenskapelig forskning for å entydig bevise at kreatin og tenåring er skadelig overhodet, er det min oppfatning at mens du er under 18 og fortsatt økende, er det ingen grunn til å ta noen sport kosttilskudd med mindre du kan svare sant på alle spørsmålene ovenfor og er ansvarlige nok til å følge instruksjoner per supplement og være modne nok til å slutte hvis du opplever kreatin bivirkninger som du mener er negativ.

Det er ikke en hel masse god grunn til å ta kreatin som tenåring. Du vil få langt flere fordeler som en voksen når du har fått mer trening erfaring under beltet og noen flere år med solid ernæringsmessige grunnprinsipper. 3% som kosttilskudd vil gjøre ikke oppveie eventuelle 'potensielle' kreatin bivirkninger kan oppstå i så ung alder.

Og mens det er sant at vitenskapen ikke beviser å ta kreatin på noen måte er negativt, det er bare en vanlig god praksis at personer som fortsatt vokser bare fokusere på en solid ernæringsmessig kosthold og ikke bekymre deg om andre måter å få en liten fordel.