Hvordan overgangen til Senior inn i en sykepleier Home


En av de vanskeligste beslutningene du noensinne vil ha å gjøre er at å flytte en eldre kjære til et sykehjem. Men det er tider da alvorlighetsgraden av en senior helseproblemer oppfylles best i en sykepleier anlegget.
De fleste eldre er redd for å gjøre dette trekket. Historier om omsorgssvikt og eldre misbruk på sykehjem kan legge til deres frykt. De høye kostnadene forbundet med et sykehjem kan videre legge til stress.
Det er ting du kan gjøre for å lette overgangen.

  1. Hvis senior helse tillater det, involvere dem i så mye av fremgangsmåte som mulig. Dette kan bety å besøke potensielle sykehjem med dem, eller rett og slett å diskutere detaljene i dine egne besøk. Hvis senior er ute av stand til å følge deg på besøk til sykehjemmet anlegget, kan bildene hjelpe dem å delta i avgjørelsen.
  2. Lag en liste over krav som du ønsker det hjem for å møte. Hvis senior har spesielle helsebehov sørge for at sykehjemmet du velger kan møte disse behovene. Ikke anta at alle boliger er like i stand til å håndtere alle medisinske tilstander. Et utmerket verktøy for å sammenligne sykehjem er på Medicare.
  3. Ease økonomiske bekymringer foran. Forskning senior økonomiske situasjon. Finn ut hva slags forsikring senior har og om deres forsikring vil betale noen av sykehjemmet kostnad. Hvis Medicaid vil bli pålagt å finansiere overgangen til en sykepleier anlegget, søke tidlig.
  4. Hvis det er mulig, gjør at senior har fullført eiendom planlegging og livet omsorg planlegging. Senior bør ha en levende vil i stedet som detaljer hvilke skritt som bør tas hvis de står overfor en alvorlig helsekrise. En fullmakt kan være nødvendig hvis du vil være ansvarlig for sine økonomiske anliggender.
  5. Finn ut om sykehjemmet vil gi din kjære til å beholde sin fastlege, eller om de må være overført til anleggets behandlende lege . Noen ganger vet at de kan holde den samme legen at de har gått til alle disse årene kan legge til et mål komfort til overgangen.
  6. Bestem hva din senior vil bringe med seg til sykehjemmet. Kontakt sykehjemmet for å finne ut om det er noen restriksjoner. Husk at de fleste rommene i sykehjemmene er ganske små, og at din kjære kan dele rommet med en romkamerat. Planer om å bringe klær og personlig pleie elementer. Mange sykehjemstjenester tillater innbyggere til å ta med sin egen TV-apparat, radio og telefon. Bøker og blader kan bidra til å fordrive tiden. Hvert element må være permanent merket med din kjære navn.

  7. Next: