Hjem >> ernæring >> 10 vekttapfrokoster som faktisk tilfredsstiller,

10 vekttapfrokoster som faktisk tilfredsstiller,

Si dietister

Hvor mange ganger har du satt deg ved bordet for en rask, liten frokost, bare for å finne deg selv sulten en time eller så etter? Det kan være fordi den lille frokosten din faktisk ikke inneholdt alle elementene du trenger for å føle deg mett i timevis om gangen. Selv om det er viktig å se porsjonsstørrelser når det gjelder å miste vekt, Det er også viktig å spise de riktige næringsstoffene du trenger for å føle deg mett og mate musklene dine, som holder stoffskiftet sterkt. Derfor ba vi noen få diettister om å gi oss noen vekttapfrokoster som du kan vende deg til når du er sulten etter et godt måltid - men likevel vil gå ned i vekt.

"Frokost som hjelper til med vekttap og er tilfredsstillende inneholder en vinnende kombinasjon av protein, sunne karbohydrater som inneholder fiber, og godt fett , "sier Lisa Young PhD, RDN, forfatter av Endelig full, Endelig Slank . "Disse vil hjelpe deg å føle deg mett og gå ned i vekt. Å spise en god frokost hjelper deg med å sette deg på riktig vei, slik at du er mindre sannsynlig å overspise senere på dagen."

Her er noen frokoster som inneholder alle disse elementene for å føle deg mett og fornøyd i flere timer, rett fra diettister. Deretter, sørg for å sjekke ut vår liste over 100 enkleste oppskrifter du kan lage for enda mer sunn måltidsinspirasjon.

1

Havre + peanøttsmør + bær

Shutterstock

"Nøkkelen til en tilfredsstillende og kalorikontrollert frokost er fiber pluss protein, "sier Amy Goodson, MS, RD, CSSD, LD, forfatter av Sports Nutrition Playbook . "Begge disse hjelper til med å bremse fordøyelsen, slik at de får deg mett raskere og holder deg mett lenger."

Goodson sier at det er lett å piske velsmakende, fylle vekttap frokost under 400 kalorier som vil holde deg fornøyd! En av hennes favoritter å anbefale inkluderer en bolle havregryn. Mål ut 1/2 kopp havre tørket, kok med vann, bland deretter inn peanøttsmør for et ekstra boost av protein og sunt fett. Topp med 1/2 kopp friske bær for noe søtt!

Her er det hemmelige trikset for å gjøre havregrynene dine sunnere.

2

Egg + Avokado Toast + Frukt

Shutterstock

En annen enkel frokost under 400 kalorier som Goodson og Young anbefaler inkluderer en frokostklassiker - egg med toast, og en side av frukt. Rør sammen ett eller to egg, knus opp 1/3 av en avokado på en skive fullkornsbrød (som ikke er fjernet fra den vanlige kostfiberen), og nyt med et eple på siden. Eller bær!

"Det er greit å nyte en side av favorittbærene dine, "sier Young." Eggene er rike på proteiner, bærene og brødet er fulle av fiber, og avokadoen inneholder hjerte-sunt fett. "

Her er noen overraskende sannheter du trenger å vite om egg, Si eksperter.

3

Gresk yoghurt + nøtter + bær

Shutterstock

"En annen vinnende kombinasjon er en fettfattig gresk yoghurt toppet med blåbær og 2 ss knuste valnøtter, "sier Young." Yoghurten inneholder mye proteiner, bærene inneholder så vel fiber som antioksidanter, og nøttene inneholder sunt fett og omega 3 -fettsyrer. "

Vet du ikke hvilken yoghurt du skal kjøpe? Her er de 20 beste og verste greske yoghurtene, Ifølge diettister

4

Havregryn + Veggies + Ernæringsgjær

Shutterstock

"Havre er en utmerket kilde til fullkorn og inneholder mye fiber og næringsstoffer som gjør dem til en sunn frokost som holder deg mett og fornøyd, "sier Trista Best, MPH, RD, LD fra Balance One Supplements. "Derimot, mange av fordelene deres blir ofte negert med overdreven sukker og kalori-tette pålegg og blandinger for å gjøre dem søte. Lønnesirup, brunt sukker, tørket frukt, og sjokolade er pålegg som kan gjøre havregryn til et usunt måltid. Det er best å bytte ut disse ingrediensene mot næringstette varianter. "

Best anbefaler noen av de vanlige havregryn sunne havregryn pålegg du kan være vant til, for eksempel nøtter, kanel, bær, og bananer. Derimot, hun anbefaler også å gi havregrynene et smakfullt spinn.

"Salt havre blir lett sunt og næringsrikt-tett ved å tilsette blandinger som tomater, egg, sopp, spinat, og næringsgjær, "sier Best." Ernæringsgjær er komponenten som virkelig gir smakfull havre sin smak og øker næringstettheten. "

5

Smoothie

Shutterstock

"Smoothies gir en god frokost fordi de er enkle å lage, og du kan pakke mye næring i hver slurk, "sier Maggie Michalczyk, RDN fra Once Upon a Pumpkin. "Smoothies som er balansert med proteinfett og fiber, vil hjelpe deg med å bli fyldigere lenger og forhåpentligvis forhindre tankeløse snacks som kan legge opp."

En av Michzlczyks favoritt smoothie -kombinasjoner inkluderer tilsetning av spinat, ren gresk yoghurt/nøttemelk, valnøtter, og blåbær.

"En studie publisert i Ernæring viste at unge voksne som regelmessig spiser mat som inneholder flerumettet fett (PUFA), som valnøtter, kan oppleve gunstige endringer i appetitthormoner assosiert med sult og metthet, "sier Michalczyk.

Eller prøv en av disse 27 beste immunforsterkende smoothieoppskriftene!

6

Egg + Fullkorns Tortilla + Mett ost + Salsa

Shutterstock

"[Dette] frokostburrito -alternativet inkluderer fiber, sunne karbohydrater, sunt protein, og sunt fett, "sier Ricci-Lee Hotz, MS, RDN på Taste of Health og ekspert på Testing.com. "Den har alle komponentene kroppen din trenger for å få deg energi og følelse mett over lengre tid."

7

Havre over natten + Proteinpulver + Bananer

Shutterstock

"En av de enkleste og deiligste sunne frokostene som kan hjelpe deg å gå ned i vekt er havre over natten, "sier Megan Byrd, RD fra The Oregon Dietitian. "Havregryn alene er sunt på grunn av dets høye fiber og komplekse karbohydratinnhold. Ved å tilsette protein til havre over natten, du kan gjøre det enda sunnere! På grunn av det tilsatte proteinet, du vil være mett og fornøyd til lunsjtid, i stedet for å sulte etter en time eller to. Det betyr at du får færre cravings senere på dagen, og jevnere blodsukkerkontroll (ingen pigger og krasj). Å spise sunt, fylling, og frokostpakket frokost vil definitivt hjelpe deg med å gå ned noen kilo! "

8

Hytteost + bær

Shutterstock

"De beste frokostene for vekttap er frokost som inneholder karbohydrater med protein eller fett, slik at karbohydrater ikke øker blodsukkeret og blir lenger i kroppen (som holder oss mett), "sier Jamie Feit MS, RD, og ekspert på Testing.com.

Fordi karbohydrater kan komme fra din side av frukt, Hvis du nyter det med et proteinrikt element - som cottage cheese - vil du føle deg mett i flere timer.

9

Overnatting Chia pudding + frukt

Shutterstock

Hvis du ikke er en fan av cottage cheese, Feit anbefaler en chia -pudding over natten! Dette øker fiberen til frokosten din, som er et annet viktig element for å holde deg mett i timevis. Topp med favorittfruktene dine eller andre sunne pålegg, som nøtter eller tørket kokos. Gjør det selv med vår Chia Pudding -oppskrift som kan tilpasses over natten.

10

Grønnsaksomelett + frukt

Shutterstock

Egg er en lett proteinkilde om morgenen, og ifølge Feit, hvilken bedre måte å ha det på enn å piske opp en hjemmelaget grønnsaksomelett? Ha i grønnsakstoppinger du ønsker, og hvis du vil ha litt ekstra fett for å holde deg mett, et dryss av din favoritt strimlet eller smuldret ost vil tilfredsstille. Tilsett frukten på siden for et sunt komplekst karbohydrat, og magen din vil bli mett og fornøyd helt frem til ditt neste måltid!

I slekt: Få enda flere sunne spisetips rett i innboksen din registrere deg for vårt nyhetsbrev !