Hjem >> ernæring >> Hva skjer med kroppen din når du drikker alkohol i løpet av dagen

Hva skjer med kroppen din når du drikker alkohol i løpet av dagen

I de varme sommermånedene, Det er ingenting som en god gammel grill og kaster noen igjen. Enten du liker en kald øl eller en cocktail, å ha et par fulle drinker i løpet av dagen - spesielt i sommervarmen - kan absolutt påvirke kroppen din. Her er en titt på hva som skjer med kroppen din når du unner deg å drikke dag. Ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste mat- og velvære -nyhetene levert rett i innboksen din.

1

Kreftrisikoen din kan øke

Shutterstock

Moderat alkoholforbruk er definert som å drikke maksimalt en drink per dag for kvinner og maksimalt to drinker per dag for menn. En porsjon alkohol er definert av kostholdsretningslinjene for 2015-2020 for amerikanere som 12 liter øl, 5 flytende gram vin, eller 1,5 ounces 80-bevis brennevin (som rom eller vodka). Hvis du regelmessig slår tilbake noen cocktailer i løpet av dagen, som kan øke risikoen for visse former for kreft, spesielt bryst, tykktarm, lever, spiserøret, og hals. Og her er hva som skjer med kroppen din hvis du drikker alkohol hver dag.

2

Du kan ha større risiko for hjertesykdom

Shutterstock

Hvis du liker å drikke om dagen og gjør det regelmessig, det kan føre til høyt blodtrykk, hjertefeil, eller slag. Dette betyr at du bruker mer enn 1 til 2 drinker per dag for en kvinne og mann, henholdsvis.

3

Du kan legge på deg litt

Shutterstock

Den hjemmelagde margaritaen kan gi flere hundre kalorier. Hvis du spiser to eller tre til brunsj, du kan ta inn over 1, 000 kalorier i alkohol alene (det teller ikke noe av maten!). Fortsett å gjøre det dag etter dag, og du kan sikkert legge på deg mer enn noen få kilo over tid. Bør du slutte å drikke alkohol for å gå ned i vekt?

4

Søvnplanen din kan være av

Shutterstock

Du kan elske den morgenen eller ettermiddagen som følger med helgens festligheter, men etterpå kan du finne deg selv veldig sliten. Kvelden din blir tilbrakt i sengen og gjør ingenting annet enn å sove, og da kan du finne deg selv våken midt på natten, som ikke er veldig sunt.

5

Alkoholen blir kanskje ikke absorbert like raskt

Shutterstock

Hvis du drikker alkohol med i løpet av dagen, Det er ikke sikkert at du føler effektene fullt ut så raskt som du ville gjort hvis du drakk om kvelden. Dette er fordi drikke på dagtid vanligvis er ledsaget av mat - som en brunsj eller grillmat. Dette betyr ikke at du bør drikke mer - fortsatt holde oversikt over hvor mye du drikker og holde drinker til 1 til 2 per dag for en kvinne og mann, henholdsvis.

6

Det kan disponere deg for risikabel oppførsel

Shutterstock

Drikking kan påvirke dine beslutningskompetanse og redusere hemninger, som øker sannsynligheten for risikabel oppførsel. Dette kan føre til dårlige beslutninger som å sette deg bak rattet mens du er påvirket (alkohol senker også motorikken) eller engasjerer deg i sosial atferd du ellers ville unngå.

7

Det kan bidra til å forhindre solbrenthet

Shutterstock

Flavonoider som finnes i rødvin har vist seg å forhindre hudens kjemiske reaksjoner utløst av overdreven soleksponering. Fortsatt, Husk alltid å bruke solkrem når du er utendørs i solen.