Hjem >> ernæring >> 14 lunsjvaner som hjelper deg å gå ned i vekt

14 lunsjvaner som hjelper deg å gå ned i vekt

Lyst til å spise sunnere ved lunsjtid? Det beste alternativet for en sukkerfattig lunsj er å enten ta med deg lunsjen hjemmefra eller raskt piske opp noe på kjøkkenet. Men hva vil bli betraktet som en sunn lunsj, og hva er noen sunne lunsjvaner du kan sette for å gå ned i vekt? Nedenfor har vi listet opp noen av våre prøvde og sanne sunne lunsjvaner for å gå ned i vekt som du kan stole på når middagsmiddagen ruller rundt. Og for flere sunne spisetips, sørg for å sjekke ut vår liste over 15 undervurderte tips om vekttap som faktisk fungerer.

1

Velg et godt brød.

Shutterstock

Ikke la det tilsynelatende "gode" brødet lure deg - butikkhyllene er fulle av usunne brød som maskerer for å være sunne. "Hvete" brød, "flerkornet" brød, "7/9/12 korn" brød-de tilbyr alle løftet om fullkornsgodhet, men ofte er virkeligheten så mye mindre enn det som er annonsert. Mange restauranter (for eksempel Panera) lager sitt "hele hvete" brød med stort sett hvitt mel.

I stedet, se etter ordene "100% fullkorn" når du velger en anker til smørbrødet ditt. Sørg for at det ikke er tilsatt sukker.

Her er de 10 sunneste brødene for vekttap.

2

Legg på grønnsaker.

Shutterstock

Frokost er frukttid. Middag er, ofte, stivelsestid. Lag lunsj til grønnsaker - velg en salat, haug den smørbrødet høyt med råvarer, eller se etter andre måter å få greener i middagsmiddagen. Her er 12 overraskende grønnsaker som blir sunnere når de tilberedes.

3

Kombiner protein, fiber, og sunt fett.

Shutterstock

Lunsj har en jobb, og den jobben er å tide deg over til middag uten at du blir så voldsomt sulten at du stopper for et stykke pepperoni -pizza på vei hjem. Protein, fiber, og sunt fett er de tre sultestoppene å se etter:en salat med olivenolje og eddik (ingen av de fettfrie tingene) og en proteinkilde som kalkun eller nøtter vil hjelpe til med å hindre at magen din buldrer.

Dette er de beste formene for magert protein du kan spise.

4

Ikke hopp over wraps.

Shutterstock

De papirtynne omslagene som virker så mye sunnere enn brød er nesten alltid fylt med kalorier, takket være fettet som trengs for å gjøre dem smidige - en stor pakning kan være karbohydrat- og kaloriekvivalenten til fire eller fem brødskiver.

Her er 6 beste tortillas og wraps, og 5 å unngå, Ifølge en ernæringsfysiolog.

5

Lag en opp-ned-salat.

Denne geniale ideen ble pioner av Jason Lawless, en gang sjefskokken på White Street restaurant i Tribeca. Å bygge en mason jar salat som du kan ta med hjemmefra uten at det blir fuktig, legg dressingen i bunnen av en murkrukke, og tilsett deretter protein (som kylling, ost, laksebiter, eller kalkunskiver). Etter det, tilsett dine større grønnsaker (for eksempel tomater eller paprika), og topp deretter med greener. Tett glasset og når du er klar til å spise, bare snu den opp ned på en tallerken.

6

Snack etter lunsj, ikke før.

Shutterstock

En studie publisert i Journal of the American Dietetic Association fant at mellommåltider har en tendens til å spise mer i løpet av dagen enn ettermiddagsmat. Forskere fant at dieters med munchies midt på morgenen i gjennomsnitt mistet 7% av sin totale kroppsvekt, mens de som ikke spiste mat før lunsj mistet mer enn 11% av kroppsvekten. Det er en forskjell på nesten 6,5 kilo for en kvinne på 160 kilo med et vekttapsmål. Videre, ettermiddagsmat var forbundet med et litt høyere inntak av frukt og grønnsaker.

Her er 7 sunne snackvaner for flat mage.

7

Hold deg til favorittmatene dine.

Shutterstock

Det er ikke noe galt i å slå seg ned på en håndfull lunsjer og spise det samme næringsrike hver dag. En studie fra 2015 ved Friedman School of Nutrition Science and Policy ved Tufts University så på diettene til 6, 814 mennesker og fant ut at jo mer mangfoldig en persons diett er, jo mer sannsynlig at hun ville oppleve vektøkning. Faktisk, de som spiste det største utvalget av matvarer viste en 120% større økning i midjeomkrets sammenlignet med de som hadde minst mangfold. Med andre ord, folk som har den beste suksessen med vekttap, velger et bestemt antall matvarer og har en tendens til å holde seg til dem.

8

Vær forsiktig med kjendis -tilbud.

Shutterstock

Signatur -smørbrød eller de som er oppkalt etter sports- eller filmstjerner, er vanligvis lastet med mer billig ost enn en kjendis -memoar. Når du kan, bygg din egen sandwich slik at du kan kontrollere næringsinnholdet - som en av disse 25 sunne sandwichoppskriftene under 500 kalorier.

9

Skreddersy greenene dine.

Shutterstock

Mange spiseklare salater på sandwich- eller nærbutikker består av kjøtt av lav kvalitet som basker seg i olje og hviler på et felt med visnet isbergsalat. I stedet, tilpass salaten din med grønnsaker av høy kvalitet som grønnkål, spinat, eller romaine salat; rikelig med fargerike grønnsaker; og proteiner av høy kvalitet som nøtter og grillet kylling. Eller lag en av disse 35+ sunne salatoppskriftene for vekttap.

10

Se på saltet.

Shutterstock

En nylig britisk studie fant at for hver ekstra 1, 000 milligram natrium du spiser om dagen, risikoen for fedme stiger med 25%. Likevel holder du ditt natriuminntak under maksimal daglig tildeling på 2, 300 milligram kan være utfordrende når hver eneste burger på et lunsjsted som Chili klokker på mer enn 3, 200 milligram.

11

Ikke la dressingen gjøre deg feit.

Shutterstock

Det er ikke en tradisjonell salatdressingsoppskrift i hele verden som krever sukker som en del av blandingen. Men de aller fleste kommersielt tilgjengelige dressinger - fra flaskene du kjøper i supermarkedet til tingene som tilbys på din lokale restaurant - er lastet med det. Vurder å pakke din egen hjemmelagde versjon, eller kutt den normale mengden dressing i to for å kutte ned på tilsatt sukker. I stedet, lag en av disse 10 sunne salatdressingoppskriftene.

12

Hold det enkelt.

Shutterstock

Hvis du treffer en burger joint, de fleste hurtigmatrestauranter vil faktisk tilby billetter med lavere kalori enn sine sittende kolleger. Men som regel, burgere med kortere og mer enkle navn er bedre valg enn de med langvarige navn. Oppgradering fra en bacon -osteburger til en A.1. Ultimate Bacon Cheeseburger på Burger King, for eksempel, vil koste deg ytterligere 520 kalorier.

1. 3

Velg kalde smørbrød.

Shutterstock

Når du bestiller en sandwich, det er. Takket være sauser, smeltet ost, og mye fett kjøtt, varme smørbrød er vanligvis høyere i fett og kalorier enn kalde smørbrød.

I SLEKT :Din ultimate restaurant og supermarked overlevelsesguide er her!

14

Spis frokost til lunsj.

Shutterstock

Da jeg undersøkte restaurantlandskapet, Jeg fant mange steder - fra McDonald's til IHOP - som ikke tilbød noe på lunsjmenyene som ikke hadde så mye tilsatt sukker. Den gode nyheten:mange steder tilbyr nå frokost hele dagen. Hvis du ikke finner noe på menyen som passer, ikke vær sjenert med å bestille en omelett eller en av de anbefalte frokostene fra listen vår med 91+ beste sunne frokostoppskrifter.