Hjem >> ernæring >> 8 forfriskende oppskrifter du kan lage til din neste matlaging

8 forfriskende oppskrifter du kan lage til din neste matlaging

Når det er varmt ute, det siste du vil gjøre er å lage mat på et stekende kjøkken - ikke sant? Derfor er det ingenting som en sommerkookout. Hvis du ikke klarer varmen, hold deg utenfor kjøkkenet og i stedet ta alt av matlagingsbehov til grillen.

Spørsmålet er, hva slags plantebaserte måltider kan du lage med en grill? Svaret? Mye! Våre venner på Meatless Monday samlet en liste over deilige oppskrifter fra ekspertbloggere som vil hjelpe deg med å holde deg kjølig (mens du fyller magen!) Resten av sommeren.

RELATERT:17 deilige grilloppskrifter som ikke er burgere

Så slipp ovnen og sautéformen og imponere gjestene dine med dette utvalget av lettretter, ferske salater, og røykfylte plantebaserte burgere.

1

Forbrent vegetabilsk flatbrødspizza

Hilsen til Craving Something Healthy

Ved å bruke en varm grill får denne grønnsakens flatbrødspizza en tydelig og røykfylt smak. En skje pesto, litt strimlet plantebasert ost, og en håndfull løvgrønt - arugula, spinat, mesclun - gir denne forretten en pepperaktig finish.

Ikke gå glipp av en stor bivirkning av å spise grillmat, Sier Science.

2

Hakket sommersalat

Hilsen av Garden of Eating

Enkel, lys, og frisk, denne hakkede sommersalaten er lett å montere og alltid en publikumsglede. En enkel dressing av olivenolje, sitronsaft, rødvinseddik, og friske urter gjør denne salaten til en forfriskende siderett.

3

Brannstekt Portobello Burgers med hvitløk Mayo

Hilsen av The Mushroom Council

Marinering av sopplokkene i olivenolje og krydder gjør disse brannstekte portobello-burgere møre og rike på smak. "Kysset" fra grillen legger til en forkullet røyking som passer godt sammen med en perfekt ristet bolle og en hvitløkssmør.

Sjekk ut 6 enkle burgeroppskrifter du må prøve i sommer for flere plantebaserte burgerideer!

4

Grillet avokado med salsa

Hilsen av Circle B Kitchen

Denne oppskriften på grillet avokado er så enkel å sette sammen. Bare kutt, de-seed, og kaste på grillen. For litt ekstra teft, tilsett en skje salsa i midten av avokadoen.

5

Mango, Grillet mais, og Black Bean Salat

Hilsen av pastinakk + bakverk

Gi en sårt tiltrengt lettelse til en varm sommerdag med denne glatte og syrlige mangoen, grillet mais, og svart bønnesalat. Kombinasjonen av tropisk mango, søtt og røykfylt grillet mais, og kremete sorte bønner er mettende samtidig som de er veldig forfriskende.

Ikke gå glipp av hemmelige bivirkninger av å spise mango, Sier diettist.

6

Sommermais og hvetebærsalat

Hilsen av Flavorista

Hvetebærkornet gir salat kraft og tekstur. Tilsett søtt sommermais, hvite bønner, rødløk, paprika, og dryss med en sitrusaktig vinaigrette for en deilig sommersalat som passer til enhver piknik eller matlaging.

7

Sommerhøst Ratatouille

Hilsen av tidligere kokk

La sesongens ingredienser skinne med denne smakfulle sommerhøsten ratatouille. Frisk timian og basilikum gir lysstyrke til sommerens grønnsaker som courgette, aubergine, og fersk tomat.

8

Tofu-biff med krydret jordbær-ingefærglasur

Hilsen av Jackie Newgent, RDN

Kastet drenert, skiver tofu på en varm, oljet grill gir dem nydelige grillmerker. Topping av tofu "biffene" med en smakfull jordbærglasur forvandler retten fra "meh" til fantastisk.

For mer, Husk å lese Hva skjer med kroppen din når du spiser Tofu.