Hjem >> ernæring >> Dette er den verste alkoholholdige drikken for kroppen din,

Dette er den verste alkoholholdige drikken for kroppen din,

Si eksperter

La oss få dette ut av veien umiddelbart:For mye alkohol i noen form er dårlig for helsen din. Tross alt, alkohol i seg selv inneholder omtrent null helsemessige fordeler, drikker det for mye over tid kan det føre til leverskade, og ytterligere lumske bivirkninger inkluderer kreftrisiko, osteoporose, infertilitet, vektøkning, depresjon, langvarig sløret tale, pankreatitt, og hjertesykdom. Enten du drikker øl med lavere alkohol eller brennevin med høyere alkohol eller den mest franske vinen, overdrevent kan det ødelegge kroppen din over tid.

Det betyr ikke at alle alkoholholdige drikker er skapt like, selvfølgelig. Et lys, kalori med lavt kaloriinnhold vil trolig være bedre for deg enn det bedre smaksfulle håndverket som inneholder 450 kalorier. Og hvis du er fan av det harde, vet at det ikke alltid vil være så ille for kroppen din å nippe din favorittrom i et lite glass, som å drikke den samme mengden rom blandet i en klassisk daiquiri som er fylt med en høy dose enkel sirup. (En unse av den sirupaktige gutten inneholder mer enn fem teskjeer tilsatt sukker. Som vi har rapportert tidligere, for mye tilsatt sukker vil føre til mer magefett, øke blodtrykket, påvirke måten hjernen din fungerer på, får huden din til å falle, og doble risikoen for å dø av hjertesykdom.)

Det hele stiller spørsmålet:Er det en verste type alkoholholdig drikke du absolutt bør unngå? Og, i så fall, hva er det? Ifølge minst en registrert diettist, det er et klart svar. "Blandede drikker er langt mer problematiske, "sier Leslie Bonci, MPH, RDN, CSSD, LDN, en sportsdiettist som jobber med NFLs regjerende Super Bowl -mestere, Kansas City Chiefs. "De har mer alkohol i seg, mikserne vil øke kaloriene, og med de nye diettretningslinjene for amerikanere som nettopp ble utgitt, vi vet at de nye retningslinjene er én drink om dagen for kvinner og to for menn. Flere blandede drikker inneholder tilsvarende fem skudd alkohol, som tilsvarer fem drinker. "

Bonci trekker frem tre spesifikke drinker du bør unngå, som alle, hun sier, kjemper aktivt om skillet "verste alkoholholdige drikker", som helt avhenger av hvordan de er forberedt og i hvilken størrelse: Piña Coladas, margaritas, og Long Island Iced Teas.

"En Piña Colada har mer enn 650 kalorier, som er mer enn en Big Macs 576, "rapporterer Gizmodo. Ifølge de fleste oppskrifter, en Piña Colada inneholder en kombinasjon av rom, kokosnøttmelk, kokoskrem, ananas jus, og sitronsaft. Med andre ord, de er fylt med sukker. Alt i alt, som vi har rapportert tidligere, det typiske, hagesort Piña Colada inneholder omtrent 40 gram sukker i en enkelt åtte unse servering, det er derfor den topper vår liste over de verste cocktailene på planeten. Gjør saken verre, at kokoskrem kommer med en sunn dose mettet fett.

En åtte unse margarita-servering kommer på svimlende 274 kalorier og 36,1 gram sukker. Men som du sikkert er klar over, margaritas er ikke like overalt, og det er ikke uvanlig at folk overskrider åtte gram når de drikker dem. The British Medical Journal en gang rangert de verste drikkene i Amerika og pekte ut den "tradisjonelle hummeren" fra Red Lobster som en spesielt dårlig skuespiller. Forskerne bemerket at mammuten, 24-unse cocktail klokket inn på 890 kalorier og 183 gram karbohydrater-tilsvarende å spise syv Almond Joy godteribarer. "Av alle de fryktelige drikkene vi har analysert, Lobsteritaen overrasket oss mest, "forskerne skrev og bemerket at bare" nedgradering til en vanlig margarita på steinene "vil spare deg for 640 kalorier.

A Long Island Iced Tea, i mellomtiden, inneholder vodka, gin, rom, tequila, trippel sekund, sur og søt blanding, sitronsaft, enkel sirup, og cola. "En enkelt LIIT kan inneholde hele 780 kalorier, "skriver Gizmodo." Pluss, all den alkoholen treffer systemet ditt som et godstog på en gang. Plus, det eneste som fortynner denne drikken, tilfører bare mer sukker. "

Hvis du snur et nytt blad på nyåret, Vurder å ta en ekstra hard titt på blandede favorittdrinker, og definitivt sette noen variasjon av disse tre cocktailene i bakspeilet. Og for flere dårlige drikker bør du unngå, se nedenfor fordi vi har samlet noen av de verste akkurat her. Og for flere råd for å drikke alkohol ansvarlig, sørg for at du kjenner den farligste alderen for å drikke alkohol, Ifølge eksperter.

Mudskred

Shutterstock

Som mange frosne margaritas og Piña Coladas, Mudskred lastes med tilsatt sukker. "The Ultimate Mudslide fra TGI Friday's inneholder vodka, Baileys, Kahlua, krem, og is og pakker hele 740 kalorier, 26 gram fett, og 86 gram sukker, "Lauren Harris-Pincus, MS, RDN, tidligere fortalt Spis dette, Ikke det . "Det er nesten fire dager med sukker i en drink hvis du følger retningslinjene fra American Heart Association."

Frossen daiquiri

Shutterstock

Den gjennomsnittlige daiquiri inneholder rundt 40 gram sukker, samme mengde som du ville finne i fire Krispy Kreme -glassede donuts.

Whisky sur

Shutterstock

Whiskysyre er en annen populær cocktail som har en tendens til å bli tilsatt sukker.

Ingefærøl

Brent Hofacker/Shutterstock

Har du begynt å lage cocktailer hjemme under karantene? Skål for det! Men unngå å bruke ingefærøl som mikser. Den er fylt med sukker - du vil ha det bedre med vanlig gammel ingefærøl.

Eggnog

Kiersten Hickman/Eat This, Ikke det!

Spiked eggnog er en høytidsklassiker, men det er langt fra en helsekost. Melk, krem, og egg gir en rik drink, men de lager også en cocktail med nok kalorier til å konkurrere med et måltid. Ikke rart at eggnog er en av våre 40 drinker du aldri bør drikke etter 40.