Hjem >> ernæring >> 5 kjendiser som hater hurtigmat

5 kjendiser som hater hurtigmat

Disse dager, det virker som kjendiser alltid prøver å overbevise oss om at deres liv ikke er så forskjellige fra våre - selv om de har penger som de fleste av oss bare kunne drømme om. Tilsvarende, mange kjendiser deler gjerne sine favoritt hurtigmatbestillinger (a mye av stjerner ser ut til å elske McDonald's). Men mesteparten av tiden, kjendiser spiser en ganske streng diett.

Her er noen få stjerner som har snakket om fast-food eller spiseplanene de følger. Du vil sannsynligvis ikke fange Tom Brady i McDonald's drive-thru når som helst snart.

Og for mer, sjekk ut disse 15 klassiske amerikanske desserter som fortjener et comeback.

Ryan Gosling

Tilbake i 2011, flere kjendiser, inkludert La La Land stjerne, signerte en begjæring som oppfordret McDonald's til å bare bruke burfrie egg i maten. Andre stjerner som signerte begjæringen inkluderer Zooey og Emily Deschanel, Alicia Silverstone, og flere A-lister.

Det er gode nyheter, skjønt:McDonald's har lovet å skaffe burfrie egg i USA innen 2025. Akkurat nå, 33% av McDonald's egg i USA er burfrie.

I SLEKT: Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å få daglige oppskrifter og matnyheter i innboksen din!

Tom Brady

Tom Brady hater ikke bare hurtigmat cheeseburgere; han ser ut til å ha en aversjon mot alle cheeseburgere, sammen med jordbær og kaffe. "Jeg tror ikke du kan være en 39 år gammel quarterback i NFL og spise cheeseburgere hver dag, Sa Brady til Kuttet i 2016. "Jeg vil være i stand til å gjøre det jeg liker å gjøre lenge."

Emma Watson

I følge Form , Emma Watson unngår "altfor bearbeidede matvarer, "en kategori som vil omfatte de fleste hurtigmatstilbud. Hun har vært kjent for å nyte pizza fra tid til annen, selv om!

I SLEKT: Din ultimate restaurant og supermarked overlevelsesguide er her!

Alicia Silverstone

Joe Seer/Shutterstock

Som Ryan Gosling, Silverstone signerte begjæringen fra 2011 om at McDonald's skulle bruke burfrie egg. Hun er også veganer, som utelukker de fleste fastfood-måltider.

Madonna

Madonna følger angivelig et makrobiotisk kosthold og spiser ikke kjøtt, egg, meieri, eller hvete. Det er ikke mye du kan bestille på, si, Taco Bell som passer til disse spesifikasjonene.