Ekteskap Par Rådgiving - Noen detaljer å vite:

Ekteskap par rådgivning er ellers kalles som par terapi, og det er en type psykoterapi. Det flotte med denne behandlingen er at det vil hjelpe par til å identifisere og løse konflikter, og de vil også være i stand til å få til en forbedring i sine relasjoner. Når de får rett type veiledning fra livet Rådgivningstjenester, par vil være i en posisjon til å bestemme hvorvidt de kan gå på sine egne egne veier, eller om de kan gjøre tenkt beslutning om å gjenoppbygge forholdet deres.

Vanligvis denne tjenesten er levert av lisensierte terapeuter, som er kalt som ekteskap og familieterapeuter. Disse fagpersonene har normalt en postgraudation eller konfirmasjonen. Generelt er ekteskap par rådgivning av kortsiktig basis og terapeuter typisk omfatte begge parter når du snakker med dem. Men hvis en av partnerne se etter private interaksjon med terapeut, vil det også bli gjort. Den spesielle behandlingsplan vil bli avgjort på grunnlag av den situasjonen.

Hvorfor er det gjort? Familie og ekteskap rådgivning kan hjelpe par i ulike typer intime relasjoner, uavhengig av om det er homofil, heterofil eller gift eller ikke. Det er noen par, som ønsker en slik rådgivning bare for å styrke deres forhold, og for å få en bedre forståelse for hverandre. Denne type program kan være nyttig for par, som planlegger å gifte seg. Når de velger pre-bryllup terapi, kan de få en bedre forståelse om hverandre og kan stryke ut forskjellen selv før de kommer inn i et ekteskap.

I noen tilfeller livet partnere velger familie og ekteskap rådgivning for forbedre en vanskelige forhold. De kan bruke denne type terapi for å komme ut av mange spørsmål som de nevnt nedenfor:

* Skilsmisse * Utroskap * Anger * Økonomiske problemer * Rus * Konflikter om barneoppdragelse eller blandede familier * Seksuelle problemer og * Kommunikasjon problemer.

Denne type terapi kan også hjelpe i tilfelle av vold i hjemmet. I tilfelle, partnerne finne at volden har eskalert, kan de meget vel søke hjelp av mental helse rådgivningstjeneste for å sikre at det ikke vil skje i fremtiden.

Vanligvis psykiske problemer som for mye stress i arbeidslivet kan også gjøre det psykiske helsevernet viktig fordi når en mann eller kvinne er for mye stresset i arbeidslivet, vil han /hun ikke vil være i stand til å engasjere seg i personlige liv i fullverdig måte, og dermed få en negativ innvirkning . I et slikt tilfelle, kan terapi alene fra Life rådgivningstjenester hjelpe.

Hvis du søker etter pålitelig, så Christine er en erfaren profesjonell i å gi rådgivning for ekteskap par, familier, utmattet kvinner og enkeltpersoner. Hun kan hjelpe deg i å reparere, gjenopprette og gjenoppbygge relasjoner med dine kjære. hjemmeside for mer info.