Hjem >> Mental Helse >> Betydningen av bildediagnostikk skytjeneste for Health Firms

Betydningen av bildediagnostikk skytjeneste for Health Firms

I disse dager, elektroniske data er en av de mest effektive verktøyene som brukes i ulike sektorer for bevaring og tolkning av data. Den velstand av elektronisk datasystem presenterer en selvmotsigelse for helsepersonell. Medisinsk bildediagnostikk skytjenester tilbyr helsetjenester som en attraktiv løsning for å hjelpe medisinske skalaer med letthet, forvalte ressursene bedre og gi væske tilgang samt deling av medisinske bilder på tvers av avdelinger, å oppnå en sammenheng som støtter helseorganisasjoner pasientbehandling mål. Denne stortingsmeldingen tar for seg medisinsk bildebehandling utfordringene i helsevesenet, og legger ut mange av de viktigste hensynene sykehusene bør vekt når de utforsker skytjenester som en løsning for å bevare, deling, tilgang og arkivering av medisinsk bildediagnostikk data. Dette er med hell brukt og blir en av de mest nødvendige verktøy i helsesektoren.


I helsesektoren, karakteriserer medisinsk bildebehandling skytjeneste en enorm mulighet. Egenskapene til å bevare, arkivering, distribusjon og tilgang av bilder i skyen verktøy kan industrien å håndtere data mer effektivt enn noensinne. Skyen tjenesten gjør det mulig helsetjenester bedrifter til:.


• Håndter store båndbredde bilder på en effektiv måte

• Bruker ikke-proprietær, basert på standarder, leverandør nøytral arkitektur.

• Styrer lagringskapasitet som per kravet med letthet.

• Administrer sertifisering, koding og sikkerhetsprotokoller.

• Utføre effektive systemomfattende programoppgraderinger.

• Utvide levetiden til eksisterende infrastruktur eller investeringer.


bilde~~POS=TRUNC skytjeneste er løsningen, som gjør det mulig helsetjenester bedrifter til å binde sine data for å skape mer pasientsentrert system og forbedre pasientbehandlingen. Det er mer kostnadseffektivt og øker helse firmaets produktivitet og effektivitet.


Ved å bruke noen av de eldre PACS (Picture Archiving Communication System) tilgang, screening og tolkning av digitale bilder kan være en langsommere prosess for radiologer og leger, som forsinker pasientbehandling og frustrerende brukere. Mens eldre PACS systemet ikke har den nødvendige trafikken nivå for å håndtere antall bilder, har noen av helsetjenester bedrifter valgt denne til å lagre mindre data og arkivere eldre bilder i kostnadseffektiv datalagringssystemet. I dag er det ulike nettskybaserte medisinsk bildediagnostikk arkivløsninger tilgjengelig i markedet som hevder å være leverandør nøytral. Nå oppstår spørsmålet, hva er leverandør nøytral? Den vender nøytral arkivet skal gi helsetjenester bedrifter muligheten til å sende ikke bare bildene til skyen fra en hvilken som helst PACS systemet til andre, men også i stand til å få tilgang til noen av disse bildene fra noen PACS systemer. Dette en-til-mange-relasjon betyr at det er virkelig en leverandør nøytral tenkelig løsning som kan:


 • Grensesnitt med andre kliniske informasjonssystemer og amp; ulike PACS via DICOM & HL7.
 • Lagre bilder i en ikke-proprietær DICOM format på tvers av alle DICOM SOP klasser.
 • Gir tilgang til sentralisert lagring av pasientbilder og elektroniske pasientjournaler samt integreres med EPJ-systemer.
 • Support helseinformasjon utvekslings mål.
 • Øk helseforetakets kontroll over sine data.
 • Aktiver bruk av den beste bildeteknologi-ikke bare hva som er kompatible.
  < li> Support organisasjonens eksisterende bilde tilgang og lagringsinfrastruktur.
 • Support en bedrifts informasjon livssyklus forvaltningsstrategi.


  Det blir en av de mest effektive systemer i helseforetakene.