Hjem >> avgiftning >> Aldri stole på en Fart - negativer til Juicing

Aldri stole på en Fart - negativer til Juicing


Enten du er juicing å gå ned i vekt, for å detox, hjelpe en medisinsk tilstand eller bare for å supplere din diett og holde seg frisk, vil du trenger å vite av en bivirkning og negativer til juicing - diaré, noe som er grunnen til at du aldri kan stole på en fjert

det er svært sannsynlig at du vil lide av 'boms wees' i begynnelsen av juicen reise, men det er midlertidig og det er ikke samme type diaré du lider hvis du har en mage insekt for eksempel.

det er helt normalt å oppleve uønskede fordøyelses reaksjoner når du dramatisk endre kostholdet ... spesielt hvis det er til en væske en. Da jeg begynte juicing, jeg har opplevd diaré om tre dager i og det varte i ca tre dager, men jeg hadde ingen smertefulle magekramper. Heldigvis, jeg har aldri hatt en uheldig hendelse, men min partner har ikke vært fullt så heldig lol!

Så hva er Diaré?

Diaré er en medisinsk tilstand som er definert av en økt antall avføring en dag. Avføring er løs eller vannaktig, og det er det motsatte av forstoppelse.

Hva kan årsaken til diaré?

Hvis du dramatisk endre kostholdet du risikere sjansen for lider av diaré eller forstoppelse (avhengig av endringen i kostholdet ditt). Symptomene vil fortsette til fordøyelsessystemet blir vant til dine nye matvaner.

På grunn av det høye fiberinnholdet i de fleste frukt og grønnsaker en naturlig avføringsmiddel effekt kan finne sted som myker avføring og oppfordrer avføring. De vanligste gjerningsmennene inkluderer avokado, svisker, kål, cayenne, ingefær, druer, mango og hvitløk, men det kan variere fra person til person.

Det vil ta noen dager for kroppen å justere når du begynner juicing men i mellomtiden kan du også lider av gass og oppblåsthet

VIKTIG -. vaske alle frukt og grønnsaker før juicing

Bakterier som E. coli og Salmonella kan leve på frisk frukt og grønnsaker slik som salat blader og huden av epler og druer. Disse bakteriene kan føre til magesmerter og diaré .. mye mer alvorlig enn juicing boms wees! Det er svært viktig at du vasker all frukt og grønnsaker før du juice dem som det kan være svært farlig hvis du får i bakterier.

Hold deg hydrert og gjenoppretting Elektro

Diaré kan føre til at du mister elektrolytter og fuktighet fra kroppen din. Sørg for at du holde hydrert ved å drikke rikelig med filtrert vann og gjenopprette elektrolytter, juice oppskrifter som kan hjelpe er:

Elektrolytter
- Serverer 1 - 6 Kale Blader, ½ agurk , Â ½ håndfull persille, ½ Apple, ½ tommers skive ingefær (kalorier 44)

Hydration
- Serverer 1-2 - en kopp meloner, 1 appelsin, 1 kopp Vannmeloner (kalorier 168)

Joe Cross, stjernen i den populære dokumentar Fat, Sick & Nesten Døde har en utmerket oppskrift bok med masse oppskrifter for hydrering og elektrolytter, lese min anmeldelse på 101 Juice Recipes.

Det er ikke bare dårlig

avgift egenskapene til juicing får kroppen til å utvise giftstoffer og rense ut ditt fordøyelsessystem. Hvor lang tid du vil ha diaré vil avhenge av hvor mange giftstoffer er i kroppen din som trenger å bli utvist. Du kan være trygg på at kroppen din vil være ren som en fløyte (så å si) når den er ferdig!

Legg gjerne igjen meg en kommentar besøke min hjemmeside for mer juicing informasjon, tips, triks, råd og støtte .