Hjem >> Depresjon >> Slik Cure angst og panikk Attacks

Slik Cure angst og panikk Attacks


Vi er alle under mye stress i disse dager, det er sikkert. Fra våre arbeidsplasser til våre familier er det mange grunner for folk å bli litt sår opp, og det er ikke få noe bedre. Når du prøver å finne ut hvordan å kurere angst og panikkanfall denne ekstra stress blir for mye å forholde seg til.

Nyere studier tyder på at sammen med voksne som tenåringer i USA blir stadig mer engstelig og de bærer denne atferden inn i sitt voksne liv.

Siden folk med mange psykiske problemer er kjent for å leve kortere liv enn de som ikke har de samme lidelser, er det viktig at vi finner lett å implementere måter som tenåringer og voksne kan redusere sine samlede angst.

Det er mange måter du kan lære å kurere angst og panikkanfall uten å måtte ta reseptbelagte medisiner eller leve et liv i engstelig dødskamp. Husk, det trenger ikke å komme fra en pille flaske å være effektive

Så, hva kan jeg gjøre for å lindre min angst symptomer

desensitize deg selv:!?

når noe i dette livet gjør deg engstelig det blir lett å unngå å gjøre det bestemt ting gjør det ikke? Vel, som heller ikke hjelpe deg en bit i å bli fri fra angst.

Det motsatte tilnærmingen er å møte den situasjonen eller oppgave å vite at det kan utløse noen angst, men med et sluttresultat for å gjøre det bedre. Hver gang du utfører angst utløser du bør få mindre av en hjerne respons i form av panikkanfall.

Etter en stund hjernen knytter ikke lenger at atferd med noen angst i det hele tatt. Det fungerer virkelig så enkelt også, prøv den ut. Selvfølgelig dette betyr ikke at du er magisk kurert umiddelbart selvfølgelig. Det tar litt arbeid, men fordelene er vel verdt det

Ta en tur /løpe.

Du har sikkert hørt dette før, og kan ikke gitt det mye kreditt. Sannheten er at når du får litt mosjon, selv moderate mengder du begynner å puste dypere. Dette fysisk reaksjon kan ikke unngås uansett hvor mye angst du måtte ha.

Menneskekroppen kan ikke være engstelig og puste dypt samtidig!

Hvis du ønsker å virkelig amp det opp, få på en tredemølle og kjøre en mil eller så. I tillegg til redusert angst du sover mye bedre om natten, og engstelige folk generelt mangler i søvn, så dette er en stor fordel

Du må ikke slutte å leve livet ditt.

Den beste måten å la panikkanfall vinne og styre livet ditt er å gi opp og slutte å leve. Det er vanskelig å gå ut og prøve å nyte livet når du er elendig er det ikke? Men bor hjemme hele tiden sannsynligvis ikke har gjort deg til å føle noe bedre så langt, og vil sannsynligvis ikke fungere i fremtiden for angstlidelse.

Lære å kurere angst og panikkanfall er en ferdighet som kan mestres. Når du er i stand til å gi slipp på det hjernen din prøver å fortelle deg og plassere dine egne positive tanker og handlinger i sitt sted, er verden din.

Som med alt i livet, den beste kur eller rette for alt inkludert alvorlige panikkanfall er å være bevæpnet med kunnskap som vil sette deg ett skritt nærmere å vinne kampen.