Hjem >> Depresjon >> Angst Disorder I Children

Angst Disorder I Children


Mange er overrasket over å høre hvor vanlig angstlidelser hos barn er. Selv om det er normalt for barn å være engstelig om mange forskjellige ting når de utforsker verden foran dem, er en angstlidelse mye mer enn det.

En del av problemet er at en ubehandlet angstlidelse i barndommen kan ofte føre til angst i voksen alder. Søker behandling og få det under kontroll så tidlig som mulig vil hjelpe barnet ditt føler seg bedre og kan hindre potensielt verre problemer som de blir eldre.

Hva er angstlidelse

Angst er en blanding av frykt , bekymring, frykt og nød, i varierende grad. Når disse følelsene begynner å forstyrre barnets daglige liv hjemme, på skolen eller spille, så er det på tide å søke profesjonell hjelp. En av de vanskelige delene er at barn ofte har en vanskelig tid å uttrykke sine følelser, enten fordi de ikke forstår deres følelser, eller fordi de ikke har ordforråd til å uttrykke dem på måter som voksne kan forstå.
< p> Fordi barn er ofte engstelig for noe, er det ikke alltid lett å si om det er en situasjon spesifikke ting, eller en indikasjon på en mer alvorlig problem. Legg til at deres problemer med å uttrykke følelser, og det kan være nesten umulig å finne ut om barnet lider av ekte angst. Observere dem for en stund og gjøre deg kjent med tegn og symptomer på angstlidelser hos barn vil hjelpe

Når å se en profesjonell.

Hvis du tror de kan ha angst, så en tur til deres barnelege eller en rådgiver som ser barn er en god start. Som forelder du ønsker at barnet ditt skal være "sunn og normal", men angst gjør ikke barnet usunn eller unormal, det er bare en tilstand de har. Den gode nyheten er at det kan behandles på flere måter.

På dette punktet mange foreldre vil kaste opp armene og sier de ikke vil at barna deres skal være på medisiner. Det er en rettferdig uttalelse, og det er en veldig god sjanse for at de ikke trenger noen medisiner i det hele tatt. Jo før angstlidelse er fanget, jo bedre, som det vil være lettere å mestre mestringsteknikker for angst.

Du må være positiv og tålmodig som barnet ditt fungerer forbedre deres angst. Det kan være en lang prosess, og noen av mestringsteknikker ta masse praksis. Du kan imidlertid alltid trøste seg et par ting:

Først minst nå vet du hva som har vært årsaken ditt barns oppførsel

For det andre angstlidelser hos barn er mye mer vanlig enn. folk flest skjønner.

Tredje, nå som barnet får den hjelpen de trenger, de er mye nærmere å ha en normal barndom, og en lysere voksen alder, og det er definitivt en god ting.
< p> Forth, hvis du ikke vil at barnet skal ha for å ta medisiner, det er en helt naturlig måte for deg å hjelpe.

Linden Method

Mr. Charles Linden vokste opp med angstlidelse fra barn til voksen. Etter å ha prøvd alle typer behandling tilgjengelig han til slutt ga opp og utviklet en metode for sin egen som fungerer! Nå er 10-tallet av 1000 av angst lider kurert på grunn av hans metode. For å lese en full gjennomgang av The Linden Method, bare KLIKK HER for å få tilgang.