Hjem >> barns helse >> Slik Lær Autistic Children | Utdanning Resources

Slik Lær Autistic Children | Utdanning Resources

Mange teknikker for allmennutdanning er ikke effektive når lære å undervise autistiske barn. Enten du er hjemme skolegang barnet ditt eller arbeider på en Individualisert Education Program (IOP) som en del av en offentlig eller privat skole program, autistiske barn krever spesielle hensyn.
Folk har tre grunnleggende læringsstiler. Visuelle elever lære av å lese eller se en demonstrasjon av en ferdighet. Auditive elever lærer best av forelesninger, talte instruksjoner, eller til og med musikk. En kinestetiske eleven finner at bevegelse hjelper, og at de lærer raskere, for eksempel hvis de imitere en demonstrert handling i stedet for bare å observere det.
De fleste bruker to eller tre av disse læringsstiler. En bestemt person kan for eksempel lærer best visuelt, men kan likevel lære effektivt fra auditive eller kinestetiske leksjoner. Autistiske barn er imidlertid ofte fokus på bare en av disse metodene noen ganger til fullstendig utelukkelse av de andre to. En autistisk barn kan få rastløs og begynner å vandre rundt i klasserommet under en forelesning fordi han ikke forstår at foredraget er lærdommen. Det er viktig å ikke bare identifisere atferd, men å forstå årsakene til dem og ansette vellykket undervisning teknikker.
Det var en gang at det ble antatt at mange autistiske barn rett og slett ikke kunne lære. I dag autisme forskning, har økende bevissthet og skole erfaring viste tydelig at undervisning autistiske barn krever litt modifikasjon i teknikk, men disse elevene kan ikke bare lære, men kan vanligvis lærer i en typisk generell utdanning klasse - ganske ofte det er et egnet læringsmiljø for autistiske barn. For mer informasjon og ressurser på å utdanne spesielle behov elevene i en vanlig klassemiljøet, se Slik Forstå spesialpedagogikk inkluderingsdepartementet.
Her er noen tips om å undervise autistiske barn. Ingen av disse er panser regler som hver autistisk barn reagerer på miljøet annerledes. Det vil kreve eksperimentering og nøye observasjon for å se hvilke av disse som er mest effektivt.

  1. Finn ut hvilken læringsstil som passer best til barn med autisme, og understreker at metoden for læring og kommunikasjon . Som eksempel på et barn som er ignorerer foredraget om han var en visuell elev kan du vise ham hans sete eller et bilde av en stol for å hjelpe ham å forstå at det er på tide å sette seg ned. Hvis han var en kinestetiske eleven, kan du føre ham over til sin plass med et lett trykk på skuldrene.
  2. Det er vanlig for en autistisk barn til å være ute av stand til å behandle flere sanseinntrykk samtidig. For eksempel kan det være umulig å behandle både visuell og auditiv innspill samtidig. I dette tilfellet, separat undervisning i "kanaler" og fokusere på bare en følelse om gangen.
  3. Dersom barnet har visuell følsomhet, lysrør eller CRT dataskjermer kan synes å flimre som strobelys. Bruk glødelamper eller naturlig lys fra et vindu og bruker bærbare datamaskiner eller flatdataskjermer.
  4. Dersom barnet har auditiv følsomhet, en klasse bell, PA system, eller til og med lærerens stemme kan virke som om noen er sprengningsarbeid en luft horn. I et klasserom, muffling bjelle eller PA-system samtidig la dem hørbare kan hjelpe studenten til å holde fokus. Læreren trenger å snakke mer sakte, spesielt når adressering studenten direkte. Det kan være mulig å desensitize barnet til et bestemt støy, for eksempel en brann alarm, ved å gi dem et opptak av den støy som de kan spille på vilje. Det er viktig at barnet beholde kontrollen over når støyen spilles slik at desensitivisering å skje.
  5. Autistiske barn har ofte problemer med generalisering, noe som kan påvirke måten de lærer ferdigheter. Når undervisningen et barn til å se begge veier før krysset en gate, kan det være nødvendig å vise dem på flere steder. Hvis ikke, kan de tror de trenger å se bare ved kryssing på det aktuelle stedet.
  6. Denne mangelen på generalisering kan gjelde for gjenstander også. For eksempel, Hilde de Clereq fra Belgia hadde et tilfelle av en gutt som kunne bruke toalettet hjemme, men ville ikke bruke toaletter andre steder. Etter hvert ble det klart at toalettet hjemme hadde en svart sete og gutten kunne ikke koble begrepet "toalett" til de som hadde hvite seter. De var i stand til å lære ham å generalisere ved å sette svart tape på setet på skolen deretter fjerne biter av tape over tid. Til slutt, var han i stand til å generalisere "toalett" for å inkludere hvite seter også.
  7. Autistiske barn kan fiksere på noe de liker, som tog. Innlemming denne fiksering i sine leksjoner ved å inkludere historier om tog, matematiske problemer som involverer tog, og så videre gir motivasjon til å lære.
  8. Det er vanlig for en autistisk gutt til å ha problemer med å koble to hendelsene, selv om de er svært nær sammen. For eksempel, hvis undervisningen lesing med flash-kort, bruke kort med både det skrevne ord og bildet av objektet på samme side av kortet. Hvis de er på forskjellige sider, kan barnet ikke forstår at de representerer den samme ideen.
    Disse tipsene bare skraper i overflaten av undervisning autistiske barn. Om barnet blir hjemme skolert eller undervist i et klasserom, er det viktig at du arbeider med en ekspert opplært i å undervise autistiske barn. At ekspert bør inkluderes i utarbeidelsen av barnets utdanningsplanen. Når de riktige pedagogiske teknikker har blitt oppdaget, har autistiske barn gått på college og gradsstudier. Som forelder til en autistisk barn, tar deg tid til å lære barnet lærer gir de beste mulighetene for fremtidig utdanning.