Match din hudtype med riktig Moisturizer

It er viktig at du forstår hvordan du kan matche din hudtype med riktig type fuktighetskrem fordi det er ingen one size fits all løsning når det gjelder riktig fuktighetsgivende. Det er ikke et enkelt produkt som kommer til å gjøre underverker for alle - Du må finne riktig produkt basert på de unike og individuelle behovene i din egen hud. Med en riktig dannet hudpleie rutine, er det ingen grunn til at du ikke kan oppnå myk, glatt og oljefri hud.
Myk og smidig hud kommer til å avhenge av bruk av en god fuktighetskrem for å holde den følelsen fin og glatt. Du må finne ut hva din hudtype er, og hvordan huden din reagerer på ulike typer av hudpleieprodukter for å velge den mest hensiktsmessige hudpleieprodukter for dine egne unike behov. Enten huden din er gammel eller ung, fet eller tørr, sensitiv eller en fin kombinasjon mellom disse kvalitetene, er det et produkt som vil fungere bedre enn de andre for å levere de resultatene du ønsker.
Tørr hud

Skin er i stand til å komme tørr uten å gi oss noen advarsel som følge av konstant eksponering for mange elementer som sol og vind, eller til kjemikalier som klor. Hud som ikke produserer riktig nivå av naturlige oljer er også i stand til å bli tørr ganske enkelt. Det er best for deg å fukte huden som er tørr tungt å bruke en oljebasert type fuktighetskrem. Når huden din tilbake til normale tilstander, så kan du redusere hyppigheten av mykgjør huden etter behov.
fet hud
Selv fet hud er i stand til å være myk, ren, lindre og vakker hvis du implementerer riktig type hudpleie rutine. Omsorg for fet hud kan være frustrerende, men med den rette kombinasjonen av peeling, rensende, fuktighetsgivende og toning kan du virkelig gjøre en forskjell. Hvis du har hud som er overdrevet fet, så bør du velge en olje-fri og mild fuktighetskrem for de beste resultatene. Du kan også være lurt å velge en vannbasert fuktighetskrem for å unngå å legge mer olje til huden din.
Kombinasjonshud
Kombinasjon hud er i stand til å være normal, fet eller tørr alt på samme tid, eller den ene eller den andre i løpet av tilfeldige tidspunkter. Du bør være omsorg for kombinert stil huden ved hjelp av en variert rutine. Du kan fukte ofte med bruk av en oljebasert fuktighetskrem når huden er tørr, og når det tar på en fet tekstur kan du bytte til en mild vannbasert fuktighetskrem. Hvis huden din viser tegn til begge disse typene så kan du velge en fuktighetskrem som er spesielt beregnet på å håndtere kombinasjonen stil huden.
Sensitive Skin
Sensitiv hud er i stand til å være følsomme for ulike kjemikalier, rensemidler og elementer slik at den beste tilnærmingen til omsorg for og fuktighetsgivende sensitiv hud er å bruke en mild produkt. Velg en fuktighetskrem som er hypoallergenic og parfymefri og bruke det som trengs.