Hjem >> Vekttap >> Trenger du å gå ned i vekt? Reality Check

Trenger du å gå ned i vekt? Reality Check

Fats, kalorier, sukker og kolesterol - dette er hva folk flest søker etter før du kjøper noe å spise. De ser for mat med lite eller ikke noe innhold av disse vilkårene, rett og slett fordi disse vil gjøre seg fete. Kanskje er du en av dem på jakt etter forskjellige typer guider om vekttap. Du er opptatt av helse, og dermed fører deg til å sende inn til dietter og abonnere på alle slags helse /kosttilskudd produkter. Ser ut for ens helse er alles ansvar. Du bør ta vare på gudgitte kropp, men spørsmålet er - hvordan
Å være overvektig er et problem for folk flest i dag. De er redde for å bli hånet og ertet av å være feit. Erting, selv om det er ment som en spøk, vil ofte skade personens allerede blødende følelser. Ha mot til å stå opp og møte ditt eget problem. Vær modig, for selv om det ikke er lett, kan du starte din reise til bedre helse og utseende, nå!
Stadig ser hva du spiser og hva den inneholder kan være vanskelig, men det er den primære tipset du må gjøre. Se hvor mye du tar i en viss mat og bestemme hvor mye som skal tas bort fra ditt vanlige kosthold. Hvis noen av dine favoritter er fulle av kalorier og fett, bør du vurdere å ta dem bort fra ditt vanlige kosthold permanent. Endring du livsstil er viktig. Aldri bosette seg på å fjerne deler av kostholdet ditt som legger mer vekt på bare en viss tid, så etter å miste vekt du vil øyeblikkelig gå tilbake til å spise dem. Dette vil føre til en gjentagelse av syklusen. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, og alltid ser bra ut, finne ut hva som er best og hva som vil være verre for deg i kostholdet ditt.
Akseptere realiteten av fedme. Lære å godta dine feil og uforsiktighet vil gi deg følelsen av forpliktelse til å gjøre det rette. Ta bilder før du gjør dine vekttap programmer og etter det regelmessig - dette vil vise deg din fremgang. Fortell din familie og vennene dine planer om å miste vekt. Ha alltid noen bak ryggen din som du kan stole på; lene på dem når du mister viljen til å gå videre. Innrømme det offentlig vil gjøre deg ansvarlig for alle dine handlinger eller noe annet som du spiser, vil du ikke ønsker å skuffe folk som du har fortalt dine planer. Den siste Fordelen med dette er at du vil vite hvem av vennene dine har gått gjennom din nåværende dilemma, og lyktes. Lær ulike tips fra dem, samt ha moralsk støtte for å gi deg flere sjanser til å lykkes.
Ikke tro "no pain, no gain" mantra. Du bør ikke sulte deg selv. Sultne selv vil bare føre til magesår og andre sykdommer. Også, ikke tving deg selv til å trene. Ikke alle mennesker ta alle de forskjellige øvelsene tilgjengelig. Bare velge hvilken som er mest egnet for deg, og som man ikke vil være mye av en byrde. Identifisere trening, gjør det regelmessig og aldri gi opp helt sikkert vil lede deg til en vellykket vekttap behandling; gir deg nok tillit til å møte hverdagen med hodet holdes høyt og din helse i sitt høydepunkt.