Hjem >> hudpleie >> Hvor mye Tea tree olje er effektive for akne arr?

Hvor mye Tea tree olje er effektive for akne arr?


Tea tree olje er en eterisk olje som kommer fra Paperbark treet som er opprinnelig fra Australia. Oljen er noe som jeg har hatt i mitt hus for så lenge jeg kan huske som det er en av de aller beste naturlige antiseptiske midler som du kan kjøpe. En liten flaske vil vare i flere måneder, og det lille flasken ikke er svært kostbart heller. Hvis du har akne arr, lurer du kanskje på hvor mye tea tree olje er effektive for akne arr? Hvis du lurer på, vet dette - tea tree olje er ikke så bra for arrdannelse som det er for den rå akne. Det er langt bedre løsninger for å bidra til å falme og fjerne arr at bruk tea tree olje sannsynligvis ikke kommer til å gjøre en stor forskjell.

Men jeg foreslår at du kjøper en flaske uansett. Dette er fordi som jeg nevnte tidligere er det en utmerket antiseptisk og fungerer fantastisk mot akne selv. Som jeg er sikker på at du vet, den beste måten å bli kvitt arr er å aldri få det i første omgang - hvis du kan unngå det, gjør! Jeg pleide å behandle alle kvisene mine i løpet av tenårene med tea tree olje, og det ble kvitt mange av kviser som jeg fikk

Nå, hvis du tenker at du aldri vil trenge denne informasjonen på nytt. - gjette igjen. Omtrent 25% av voksne i den utviklede verden har noen form for acne til enhver tid. Dette er en vanvittig tall så sjansene er at du vil få en kvise eller to som må håndteres. Et par behandlinger med tea tree olje, og du bør være godt å gå. For best resultat, koke litt vann i en kjele og hell over et hjørne av et ansikt klut. DAB varmt vann på kvise (det gjorde litt vondt) og deretter bruke en liten mengde av tea tree olje. Det varme vann som frembringer bakterier på overflaten av huden som tea tree olje kan deretter behandle. Det er en effektiv måte å håndtere akne og selv om det ikke svi litt, vil kvise bli gått veldig fort.

Du kan prøve det på din akne arr i tillegg hvis du vil. Det er ikke rapportert å ha så mye av en effekt, men hvis du har prøvd alt annet så kan det bli gitt en gå. Hvor mye av den i bruk? Søknad med fingeren er den mest effektive måten, da dette betyr at du kan smøre det på ansiktet (og ikke kaste bort alt i en bomullsdott, for eksempel). Akkurat nok til å dekke overflaten av huden, deretter gni i. Kanskje en halv teskje for hele ansiktet er et godt utgangspunkt.

Som jeg sa, er tea tree olje for akne arr ikke den mest effektiv behandling. Det er en antiseptisk som gjør det utmerket for behandling av rå akne så det er fortsatt verdt å ha en flaske i hjemmet for den slags hendelse. Du kan også bruke den på kutt og skraper hvis det skjer. Lykke til!