Hjem >> ernæring >> Den beste måten å lagre smøret ditt på #1

Den beste måten å lagre smøret ditt på #1

Ifølge en kokk

Vi stiller et stort spørsmål her:trenger smør å bli nedkjølt? Det er, faktisk, mye debatt om hvordan du skal lagre smør på kjøkkenet:om det skal stå ute på benken i et dekket fat eller oppbevares i kjøleskapet.

En rapport fra FDA forklarer at pasteurisert, saltet smør er trygt å holde ute i romtemperatur fordi pasteuriseringen av kremen senker bakterietallet og karneprosessen gjør at vannmolekyler i smøret kan blandes mellom og skilles av fettmolekylene. Fettmolekylene, delvis, gjør det veldig vanskelig for bakterier å bryte gjennom, noe som betyr at sannsynligheten for at smør ødelegges er lav. Med andre ord, smør gjør ikke må settes i kjøleskap for sikkerhets skyld.

Fordi smør kan lagres trygt i kjøleskapet eller på benken, vi ønsket også å vite hvilken av de to som ga den beste smaken, derfor ba vi kjøkkensjefen i Hello Fresh, Claudia Sidoti, for innsikt. Vi konsulterte også Janell Goodwin, Food Safety Expert med USDAs Food Safety &Inspection Service, for ytterligere informasjon om hvordan du lagrer smør.

Må smør kjøles ned? Hvor er det beste stedet å lagre det?

For optimal smak, kokken anbefaler å holde smøret i romtemperatur. Nå serverer smørretten din et større formål enn bare fin dekor på middagsselskap!

"Å holde smør på benken vil hjelpe deg med å smøre som er klart å spre. I tillegg til å være mer smørbart, du vil smake på det deilige melkefettet og ingrediensene bedre hvis det er ved romtemperatur, "sier Sidoti.

Derimot, det er noen oppskrifter som kan fungere bedre med kjøligere smør, i så fall kan kjøling være den bedre metoden.

"Du kan også lagre smøret ditt i kjøleskapet, spesielt hvis du skal bruke den i eggerøre, pai, eller kjeks. "

I SLEKT: Den enkle måten å lage sunnere komfortmat.

Så, hvor lenge kan smør trygt sitte ute på benken?

"Det er 100 prosent trygt å holde smør på benken. Kremen som brukes til å lage ditt vanlige smør er vanligvis pasteurisert, og det vil ta ganske lang tid for pasteurisert meieri å ødelegge, "sier Sidoti." Smør kan absolutt gå dårlig, men så lenge du holder det dekket, det er lite sannsynlig at noe vil skje med smøret før du har fått sjansen til å spise det. "

Så lenge smør kan forbli friskt i romtemperatur, som fortsatt er til diskusjon.

"Du kan trygt la smør stå ved romtemperatur i omtrent to dager. Etter det, smaken kan begynne å bli harsk, og det ville ikke være hyggelig å spise, "sier Goodwin. Men dette er ikke et spørsmål om sikkerhet, dette er et spørsmål om kvalitet.

"Tiden smør vil vare ved romtemperatur avhenger av hvor mye lys det utsettes for, hvis det er saltet eller ikke, og hvor mye bakterier var i den til å begynne med, "sier Sidoti." Vanligvis, smør kan utelates i opptil 10 dager hvis det lagres riktig. "

Hvor lenge varer smør vanligvis i kjøleskapet?

Hvis du kjøper et par pinner smør om gangen, du vil bevare dem ved å holde dem kule. Hvis du er usikker på at du vil kunne bruke alt smøret mellom en og tre måneder, Vurder å fryse den, hvor den vil forbli spiselig i seks til ni måneder.

Sidoti anbefaler også å forsegle smør og oppbevare det på en indre hylle i kjøleskapet, i motsetning til i en av hyllene inne i døren, for å unngå eksponering for hyppige temperatursvingninger hver gang døren åpnes.

Noen tips om hvordan du kan gjøre kjølesmør lett smørbart?

La oss si at du foretrekker å ha smør i kjøleskapet, men vil fortsatt unngå å spre kjølig smør på toppen av brødskiver og effektivt rive det i filler i prosessen. Sidoti anbefaler at mikrobølget smøres i 10-15 sekunder før det smøres.