Hjem >> ernæring >> Matvarer som øker din diabetesrisiko,

Matvarer som øker din diabetesrisiko,

Sier Expert

Mer enn 34 millioner amerikanere (1 av 10) har diabetes, med 90 til 95% som spesifikt har type 2 diabetes, som er den typen diabetes som antas å være forårsaket av dårlige kostholdsvalg og mangel på trening over tid. Enda mer angående, omtrent en av tre amerikanske voksne antas å ha prediabetes, og 84% av dem vet ikke engang at de har det.

Noen med prediabetes har imidlertid høyere blodsukker (sukker) enn gjennomsnittet, de er ikke ganske høye nok til å ramme type 2 diabetes. Hvis du er diagnostisert med prediabetes, det betyr cellene i kroppen din ikke reagerer ordentlig på insulin, og som et resultat bukspyttkjertelen overkompenserer ved å lage mer insulin i et forsøk på å få cellene til å svare på det. Hvis denne syklusen fortsetter, bukspyttkjertelen blir utslitt og ikke lenger kan produsere nok insulin til å formidle glukoseopptak i celler, hvor den kan transporteres til essensielt fettvev og muskler i kroppen.

Derimot, hvis du har diagnosen prediabetes, du har muligheten til å reversere tilstanden og forhindre at type 2 -diabetes utvikler seg. Dette kan oppnås ved å gjøre bedre matvalg, økende trening, og gå ned i vekt, for eksempel. Under, vi inkluderte bare fire drikkevarer og matvarer som er kjent for å øke risikoen for diabetes type 2, så du vet hva du skal konsumere med måte. Deretter, ikke gå glipp av de 7 sunneste matene du kan spise akkurat nå!

1

Alkohol

Shutterstock

"Kronisk inntak av alkohol kan øke risikoen for type 2 diabetes på grunn av alkoholens negative effekt på bukspyttkjertelen, "sier Sydney Greene, MS, RD, og medlem av vårt medisinske styre. "Når bukspyttkjertelen er betent, dets evne til å produsere insulin reduseres og setter personer i fare for diabetes. "

Lær flere sunne tips fra vårt ekspertbrett med disse 17 sunne spisevanene for å starte i dag, Ifølge våre medisinske eksperter.

2

Sukkerholdige drikker

Shutterstock

"Ifølge American Heart Association (AHA), menn og kvinner bør ikke innta mer enn 36 gram og 25 gram tilsatt sukker per dag, henholdsvis. For å sette dette i perspektiv, en 8 gram glass flaske søtet iste kan inneholde mer enn 15 gram sukker per porsjon, " sier Greene.

"Denne mengden sukker som konsumeres ofte og alt i ett møte vil føre til en kraftig økning i blodsukkeret som legger stress på insulinresponsen. Spis søte drikker i moderate mengder og vær oppmerksom på at alt sukker blir behandlet i kroppen som sukker, uavhengig av type. "

3

Sterkt behandlet, raffinerte karbohydrater.

Shutterstock

Loff, pasta, ris, og bakverk inneholder alle en høy glykemisk indeks, noe som betyr at de frigjør glukose (sukker) raskt, som kan føre til at blodsukkernivået ditt stiger. Faktisk, folk som allerede har diabetes type 2 må spise disse matvarene med måte, ettersom de bruker store mengder enkle karbohydrater som disse, kan sende dem til en hyperglykemisk tilstand. Hyperglykemi beskrives som tilstanden der blodsukkernivået er for høyt. Hvis den ikke behandles, hyperglykemi kan bli alvorlig, som fører til flere komplikasjoner, inkludert umiddelbare bivirkninger som diabetisk koma og også langsiktige helseproblemer, som nyreskade og hjerte- og karsykdom. Generelt, begrense forbruket av disse matvarene for å unngå å ofte øke blodsukkernivået.

Få enda flere sunne tips rett i innboksen din ved å melde deg på vårt nyhetsbrev!

4

Fett iskrem.

Shutterstock

Du skriker, Jeg skriker, vi alle skriker etter is. Derimot, det betyr ikke at vi skal spise det hele tiden. Ikke bare kan en halvliter Ben &Jerrys iskrem inneholder over 100 gram sukker , men den kan også pakke over to dagers verdi av mettet fett. Full-fat iskrem alternativer er ofte lastet med mettet fett, som kan øke risikoen for type 2 diabetes og kardiovaskulær sykdom, sier American Diabetes Association. Vårt råd? Nyt en porsjon Ben &Jerry's is om gangen, og begrens deg til en eller to ganger i uken, spesielt hvis du har prediabetes.

For mer, sørg for å sjekke ut dette enetrikket kan redusere risikoen for diabetes, Sier New Study.