Hjem >> ernæring >> En stor bivirkning av å spise fra en to-go-beholder,

En stor bivirkning av å spise fra en to-go-beholder,

Ifølge eksperter

Hvis du er som millioner av mennesker, du har spist mer takeaway i det siste (hei - data tyder på at noe takeaway faktisk øker lykken), eller på vei til å spise på restauranter for å komme seg ut av huset og støtte matvirksomhetene rundt deg. Men, for det miljøbevisste blant oss, Det er et aspekt ved restaurantspising som forårsaker en indre krype:Beholderne maten vår blir pakket i? Ja, de er fryktelige for jorden. Hvis det ikke har vært nok grunn til å svinge deg mot en annen tilnærming, en insider i næringsmiddelindustrien diskuterer hvorfor plast- og frigolitbeholdere ikke er gode for du . På oppsiden, han tilbyr en spillendrende idé for hvordan du kan begynne å bære måltidet hjem.

Fortsett å lese for å lære en av de viktigste bivirkningene av å spise fra en to-go-beholder, og ikke gå glipp av #1 beste supplement for å redusere betennelse, Si dietister.

CDC gir beskjed om at du kan bli syk av rester.

Shutterstock

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) peker på rester av restauranter som en av risikoene for matforgiftning ved å spise ute. De anbefaler at nedkjøling av maten "innen to timer etter å ha spist ute" er avgjørende for å "beskytte deg mot matforgiftning mens du spiser ute."

Isopor kan skli.

Shutterstock

Men, mye kan skje i løpet av to timers tidsramme. På et tidspunkt, vi har alle lært på den harde måten at den lille tappen på isoporbeholdere ikke er en tetningssikker måte å beskytte maten eller miljøet rundt den. Akkurat som saus kan lekke ut, bakterier kan komme inn.

Plast er heller ikke ideelt.

Harvard Universitys blogg forklarer hvordan "visse kjemikalier i plast kan lekke ut av plasten og inn i maten og drikkevarene vi spiser. Noen av disse kjemikaliene har vært knyttet til helseproblemer som metabolske lidelser (inkludert fedme) og redusert fruktbarhet." Et annet poeng å huske på? "Denne utvaskingen kan skje enda raskere og i større grad når plast utsettes for varme." Du har sikkert allerede hørt dette men det er ikke lurt å mikrobølge mat i plastbeholdere.

Den sunneste måten å lagre maten på ...

Shutterstock

For å utforske de helserelaterte advarslene rundt takeawaybeholdere, vi snakket med Thomas McQuillan, en tankeleder i bevegelsen for mat bærekraft og visepresident for salg hos Baldor Specialty Foods. McQuillan har jobbet med mat og sikkerhet i 20 år og har nyttig innsikt for å gjøre takeaway sunnere. "Vi vet at det beste lagringssystemet for mat er glass for å være trygt, ren, og gjenbrukbare, "Sier McQuillan. Men hvordan gjelder det restaurantrestene dine? Faktisk, det er så enkelt.

Ta med din egen glassbeholder til restauranten.

Shutterstock

Klar for et av de smarteste spisetipsene du noen gang har hørt? McQuillan har det:Ta med deg en pose med din egen glassbeholder for rester til restauranten. McQuillan sier til og med gitt virkeligheten av COVID-19, du kan fortelle serveren din:"Du trenger ikke å berøre tallerkenen min, Jeg skal bare legge maten min i glassbeholderen. "

McQuillan sier hjemme, du kan varme maten i glassbeholderen, spis det av det samme, vask deretter. Denne måten, du har eliminert ikke bare matsvinnet ditt, men også materialavfallet du har laget.

Dette kan gjøres for levering, også.

Shutterstock

McQuillan sier også at hvis flere av oss bare begynner å spørre restaurantene vi støtter om å sende takeaway eller levering i en resirkulerbar beholder, vi har en bedre sjanse til å bidra til å påvirke dette sunnere skiftet.

Å inkorporere disse små endringene i din egen oppførsel kan ha en så stor innvirkning, Foreslår McQuillan. "Dette kan gjøres, "sier han." Det er ikke så farlig. "

For mer inspirasjon til å leve sunnere (og elske planeten), Fortsett å lese:

  • En stor bivirkning av oppvarming av rester, Eksperter sier
  • En stor bivirkning av å drikke fra en boks, Ny studie sier
  • Verste snackvaner for midjen din, Si eksperter
  • En stor effekt gjæret mat har på helsen din, Sier New Study
  • Disse populære salatgrønnene ble nettopp tilbakekalt på grunn av salmonellaproblemer