Hjem >> ernæring >> En stor bivirkning av å rense en juice,

En stor bivirkning av å rense en juice,

Expert sier

kan være du føler at du har overdrevet det litt! For mange, begynnelsen av august signalerer begynnelsen på slutten av sommeren ... og med det kommer ofte en plutselig reisestigning, fester, spiser, og drikker. Det er derfor en saftrensing - en stadig mer populær "løsning" for å rydde opp i all den skaden - kan virke som en lettelse. Derimot, sier en leverekspert, juice renser er faktisk unødvendig for systemet ditt; og kan faktisk forsterke skaden som tidligere usunne valg kan forårsake.

På slutten av en matfylt ferie eller en sosial helg, det er naturlig hvis det eneste du ønsker er en måte å snu sukkeret på, fett, kolesterol, og alkohol du har spist. Presset juice fra fersk frukt, grønnsaker, og noen andre naturlige matvarer virker ofte som en attraktiv "detox" -metode, men gastroenterolog i California Kaveh Hoda, MD sier at rensninger ofte inneholder noen skitne små hemmeligheter.

På en nylig episode av Jen Gunter, M.D.s podcast Body Stuff (via Insider ), Hoda kommenterte som svar på om kroppene våre må "renses" ved å "få det vonde ut" med taktikker som saftrens. "[Det] høres ut som sannsynligvis mer sukker enn du trenger, sannsynligvis ikke den typen ting vi vil anbefale, "Sa Hoda.

Shutterstock

Hoda adresserte andre mangler ved diett "renser, "som kroppens behov for en bredere næringsbalanse enn juice alene kan gi, og at noen av de mer sure juicene "faktisk kan irritere GI -kanalen, "sa han. Spesielt han pekte på en sitron-cayennepepperblanding som er relativt kjent.

Så juice -rensing alene er ikke den perfekte løsningen for å rette opp feilen om sommeren - men, det finnes sunnere ruter. Les om den ene drikken du bør drikke for å rense kroppen din, ifølge en registrert diettist. Også, Fortsett å lese:

  • 11 matvarer som faktisk vil avgifte kroppen din, Ifølge eksperter
  • Hvordan leger detox etter ferien
  • Din 1-dagers detox måltidsplan
  • Den beste maten for nyrensing - og som du bør unngå