Hjem >> ernæring >> Overraskende bivirkninger av å erstatte rister med drikke,

Overraskende bivirkninger av å erstatte rister med drikke,

Si dietister

Hvis du er den typen som ikke har tid til å lage en sunn frokost, du elsker sannsynligvis måltidserstatnings -shakes. For opptatt på jobben til å ta en pause for en sittende lunsj? Gjør det til en flytende lunsj. Måltidsbytte er helt praktisk. De er raske og enkle å lage. Pokker, du trenger ikke engang å skitne en blender hvis du kjøper flaske. De er lett ernæring. Ingen tygging nødvendig.

Hvis du prøver å gå ned i vekt, de kan være fornuftige, også. Mange shakes inneholder færre kalorier enn de faste måltidene de erstatter. Hvis du er bekymret for at du ikke får i deg alle næringsstoffene du burde være, de kan sørge for at du får det viktigste som det vanlige kostholdet ditt kanskje ikke gir.

Med så mye oppside, hva er det ikke å elske om måltidserstatningsshakes? De potensielle negative bivirkningene, det er hva. Les videre, og for mer om hvordan du spiser sunt, ikke gå glipp av 15 undervurderte tips om vekttap som faktisk fungerer.

1

Du trenger dem ikke.

Shutterstock

Flytende måltidserstatninger er absolutt sunnere enn en ordre med frityrstekte kyllingvinger, men de er ikke nødvendigvis sunnere enn et sunt måltid som de kan erstatte. "Jeg ville ikke vært diettist hvis jeg ikke påpekte at du kan få alle næringsstoffene du trenger, både makronæringsstoffer og mikronæringsstoffer, gjennom fast føde, " sier Brittany Lubeck, RD , en registrert diettist og konsulent for Oh So Spotless.

"Måltidserstatninger bør brukes til å dekke eventuelle næringshull i dietten du er klar over, " hun sier.

I SLEKT: Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å få daglige oppskrifter og matnyheter i innboksen din!

2

Du kan gå glipp av fiber og mer.

Shutterstock

"Mange flytende proteiner og måltidserstatningsshakes mangler tilstrekkelige mengder fiber, som er viktig for tarmhelsen, fordøyelse, og hjertehelse, " sier Diana Gariglio-Clelland, RD , en ernæringsfysiolog på personalet for NextLuxury.com. "Med mindre shaken din har tilsatt fiber, det mangler sannsynligvis. "I tillegg Det kan mangle andre fordelaktige næringsstoffer som antioksidanter som du vil få fra å spise hele matvarer.

I SLEKT :5 store bivirkninger av ikke å få nok fiber, Sier Science

3

Du kan ende opp med å gå opp i vekt.

Shutterstock

En annen overraskende bivirkning av måltidserstatninger relatert til den ovenfor er vektøkning. "Siden mange er for lave i kalorier, etter å ha drukket en, kan du fortsatt føle deg sulten og ende opp med å spise en mer kaloritett mat, "sier ernæringsfysiolog Ana Reisdorf, MS, RD , en registrert diettist for Wellness Verge. "Jeg vil ikke anbefale noen som er mindre enn 300 til 400 kalorier hver. Måltidserstatningsshakes er ikke en langsiktig løsning for vekttap."

4

Du kan kortslutte deg selv om fordelaktige fytokjemikalier.

Shutterstock

Plantebasert mat som frukt og grønnsaker inneholder fytokjemikalier, som er forbindelser som gir produsere sin farge, samt gi en rekke helsemessige fordeler. "Retter til måltidserstatning er forsterket med vitaminer og mineraler for å dekke ernæringsbehov, men de vil ikke gi de samme fordelene som å spise en rekke hel frukt og grønnsaker, "sier Gariglio-Clelland. Noen måltidserstatninger tar dette i betraktning og pumper opp tilsetningsstoffene." Jeg liker Invigor8's SuperFood whey protein shake fordi den inneholder grønne grønnsaker, essensielle fettsyrer, adaptogener, probiotika, og fordøyelsesenzymer, sier ernæringsfysiolog Reisdorf.

LES MER :Overraskende bivirkninger av å ikke spise nok grønnsaker, Sier Science

5

Du kan få magesmerter eller verre.

Shutterstock

Vær oppmerksom på at det ikke er sikkerhetstesting eller streng godkjennelsesprosess for Food and Drug Administration for kosttilskudd som det er for legemidler. Og kosttilskudd er ikke nødvendig for å liste opp potensielle negative bivirkninger på emballasjen. Som et resultat, du kan ha en bivirkning på de kjemiske konserveringsmidlene (natriumbenzoat), fortykningsmidler (karrageenan, en inflammatorisk ingrediens), eller stabilisatorer (xantangummi) i dem.

"Som diettist, Jeg oppfordrer folk til å velge et proteinpulver eller måltidserstatning som er tredjepartstestet og ikke inneholder usikre ingredienser eller forurensninger, " sier Mary Wirtz, MS, RDN, CSSD , en ernæringskonsulent hos Mom Loves Best. "For å se om proteinpulveret du tar er tredjepartstestet, besøk NSF International, "foreslår hun.

Måltidserstatningsshakes kan fortsatt være nyttig for vekttap eller et raskt og praktisk måltid, men hvis du nå føler deg litt skjelven om dem og ønsker å fokusere på fullmaternæring, Prøv disse matvarene som reduserer betennelse og sakte aldring.

Les dette neste:

  • De 9 beste måltidserstatningsbarene, Anbefalt av ernæringseksperter
  • De beste måltidserstatningsrister og pulver, Ifølge diettister
  • Overraskende bivirkninger av å drikke proteinshakes, Sier Science