Hjem >> ernæring >> Lure kaffevaner som får deg til å gå opp i vekt,

Lure kaffevaner som får deg til å gå opp i vekt,

Advarsel diettister

Noen ganger er en av de vanskeligste delene med å gå opp i vekt frustrasjonen over å ikke vite hvor vektøkningen kommer fra. Du kan trene regelmessig, spise sunt, og får god søvn, og sliter likevel med å nå disse vekttapsmålene.

Hvis du opplever dette i det hele tatt, Det kan være nyttig å ta en titt på andre områder av ditt daglige liv som du kanskje har savnet. For eksempel, noen ganger er det ikke det hva du spiser, men vanene du har utviklet rundt mat som kan føre til vektøkning.

En annen mulig synder er din kaffedrikningsrutine. Kanskje du tilfører tonnevis av sukker eller fett til dagen din, eller erstatter måltider med kopper kaffe uten å innse det.

Å lære mer, Vi snakket med noen få ekspertdiettister om noen av de lune kaffevanene som kan føre til at du går opp i vekt. Deretter, for flere sunne spisetips, sørg for å melde deg på Spis dette, Ikke det! nyhetsbrev.

1

Velge sukkerholdige kaffedrikker

Shutterstock

En av de vanligste kaffevanene (og noen ganger vanskeligste å slutte) er ubevisst å tilsette store mengder sukker til morgendrikken din med sirup og søtningsmidler.

"Vanilje lattes, mochas, og andre smaksrike kaffedrikker inneholder mye sukker, "sier Diana Gariglio-Clelland RD, BSc. "Tilsatt sukker bidrar med" tomme "kalorier som kan føre til vektøkning, i tillegg til å forstyrre blodsukkerbalansen som kan føre til sukkerbehov. "

I følge Laura Burak, MS, RD, forfatter av Slanking med Smoothies og medlem av vårt medisinske ekspertstyre, å tilsette sukker til kaffen din er en av de lureste vanene som fører til uventet vektøkning.

"Mange foretrekker en søt smak fremfor kaffets bitterhet, så de tilsetter sukker, noen ganger til det punktet å gjøre en uskyldig kopp kaffe til en sukkerbombe, "sier Burak." Så når du ganger det med mange kopper om dagen for noen mennesker, denne kaffevanen kan legge til betydelige mengder sukker og kalorier i kostholdet. "

2

Ikke ta hensyn til melken eller kremen

Shutterstock

Det er ikke noe galt i å bestille krem ​​i kaffen din, spesielt hvis du er noen som hater å drikke det svart. Derimot, Hvis du ikke tar hensyn til mengden eller typen kremer du bruker, kan det noen ganger føre til overdreven vektøkning.

"Kaffekrem kan tilsette enda mer sukker, kalorier, og fett til din daglige kopp joe, "sier Burak." Det er viktig å begrense mengden du bruker eller finne en med mindre sukker og fett. "

Det handler ikke om å kutte ut din favorittmelk eller -krem helt hvis det er noe du virkelig liker, men det handler om å være klar over dine daglige kaffevalg, slik at du vet nøyaktig hva du putter i kroppen din.

For sunnere alternativer, sjekk ut disse 12 sunne nye kaffekremene på hyller.

3

Legge pålegg til kaffen

Hilsen av Starbucks

Ifølge Burak, Det er ikke bare den tilsatte fløten og sukkerholdige sirupene som kan samle unødvendige kalorier i vår kafferutine.

"Mange kaffebarer legger påfyll til kaffedrikken som dryss, pisket krem, sirup, og sauser, som ytterligere øker kaloriene, sukker, og fettinnholdet i en tilsynelatende uskyldig kopp kaffe, "sier Burak.

Dette er spesielt noe å passe på med dine favorittferiedrikker, fordi "mange spesialitet eller feriedrikker overgår kaloriene og sukkerinnholdet i de fleste måltider, bringe inn hundrevis av unødvendige kalorier i kostholdet ditt, "sier Burak.

I SLEKT :Den #1 verste gresskar krydderlatte, Sier diettist

4

Ta kaffe som måltidserstatning

Shutterstock

Det er ganske vanlig at folk drikker kaffe i stedet for et måltid. For eksempel, du kan føle deg så opptatt med jobben at du ofte glemmer å spise frokost eller lunsj, men du strekker deg frem til en kopp kaffe for å få koffeinstøtet.

Selv om dette er vanlig, det kan ha negative bivirkninger hvis det gjøres ofte fordi ifølge Burak, du setter egentlig bare en bandaid over et større problem relatert til kroppens behov.

"Kaffe bør aldri være et måltidserstatning eller erstatning for tilstrekkelig hvile, "sier Burak." Sørg for å spise mat når du er sulten og forbedre mengden og søvnkvaliteten din hvis du er kronisk sliten, i stedet for å alltid strekke seg etter koppen kaffe. "

5

Drikker kaffe på tom mage

Shutterstock

Hvis du er noen som liker kaffen din før frokosten din, kan det være lurt å revurdere, spesielt hvis du drikker det tilsatt sukker.

"Når du drikker kaffe på tom mage, sukkeret i det treffer blodbanen raskere og forverrer virkningen på kroppen din, "sier Amelia Brown, RD. "Når sukker passerer raskere gjennom kroppen din, det er mer sannsynlig at det blir fullt absorbert og lagret i kroppen din mens det bidrar til vektøkning. "

En annen ting du bør vurdere når du spiser for mye sukker først på morgenen på tom mage, er hvordan det kan påvirke vanene dine resten av dagen.

"Sukkerabsorpsjon forårsaker også usunn trang og kan føre til at du overspiser måltidet, dermed potensielt legge ekstra kilo til kroppen din, "sier Brown.

Her er en viktig effekt av å drikke kaffe på en tom mage, Sier Science

6

Drikker kaffe før sengetid

Shutterstock

Mange nyter en god varm kopp kaffe eller et skudd espresso med desserten etter middagen, men dette kan faktisk føre til uventet vektøkning.

"Koffein kan forstyrre sunn søvn, spesielt når du drikker det nær sengetid, "sier Gariglio-Clelland." Dårlig søvnkvalitet kan påvirke vekten din ved å øke hormoner som får deg til å føle deg sulten og redusere hormoner som får deg til å føle deg fornøyd. "

For enda flere sunne tips, les disse neste:

  • En stor bivirkning av å ta medisinen med kaffe, Ny studie sier
  • Drikkevaner du bør unngå hvis du vil gå ned i vekt, Si dietister
  • De verste spisevaner amerikanerne må unngå nå, Si dietister