Hjem >> ernæring >> 10 verste spisevaner for menn

10 verste spisevaner for menn

Å følge et sunt kosthold kan være vanskelig, spesielt når du sliter med stress og til og med en uforutsigbar tidsplan-mange amerikanere sliter fortsatt med å navigere mellom balanse mellom jobb og liv mens de fortsetter å jobbe hjemmefra.

Generelt, Det kan være utfordrende å finne tid til å lage sunne snacks eller bare sette seg ned for å nyte et måltid. Selv om dette kan skje hvem som helst, Det er noen usunne vaner som kan ha større sannsynlighet for å oppstå hos menn. Som en rapport antyder, menn er mer sannsynlig å verdsette kjøtt høyere enn kvinner, som kan indikere at de føler seg tilbøyelige til å spise det regelmessig, mens kvinner pleier å spise det sjeldnere. I tillegg en studie fra 2018 fra CDC fant at menn var mer sannsynlig enn kvinner å spise gatemat ved lunsjtid. Tvert imot, kvinner var mer sannsynlig å få hurtigmat som en matbit - ikke et helt måltid.

Uansett, det er flere måter menn kan adoptere sunnere vaner på, samtidig som de reduserer inntaket av rødt kjøtt, hurtigmat, og andre usunne alternativer. Det første steget, derimot, identifiserer hvilke vaner som ikke bidrar til en sunn livsstil.

Under, du vil se de 10 verste spisevanene menn kan være mer utsatt for, samt tips om hvordan du kan reversere dem. Og etter, ikke glem å lese de 21 beste sunne matlagingshakkene noensinne.

1

Å spise overflødig protein

Shutterstock

Menn - spesielt de som er fysisk aktive - tror ofte at å spise mer protein enn det som er typisk nødvendig for bulking. Derimot, en helseekspert er uenig og sier at det motsatte faktisk kan være sant. "I virkeligheten, hvis du ønsker å støtte forbedringer innen kondisjon og til og med muskeløkning best, kan det være lurt å redusere porsjonsstørrelsene dine av protein og tillate deg litt mer karbohydrat, "sier Kelly Jones, MS, RD, CSSD, LDN.

"Siden karbohydrater er den mest effektive energikilden for trening av muskler, det er viktig å spise nok av dem slik at protein kan brukes til muskelreparasjon, og det er mange andre kroppsprosesser, "legger hun til. Pluss, kroppen kan bare metabolisere omtrent 30 gram protein per time, så bli mett, men ikke gå for langt, for til slutt utgjør det ekstra proteinet overflødige kalorier og kan deretter lagres som fett.

2

Tar for mange kosttilskudd

Shutterstock

Selv om kosttilskudd kan virke som en effektiv måte å øke nivåene av viktige vitaminer og mineraler på, Det er ikke den mest effektive ruten, og kan også være et tegn på et større problem generelt.

"Enten det er proteinpulver, rister, og barer, eller for mange andre piller og pulver, stor vekt på kosttilskudd betyr ofte utilstrekkelig fokus på å spise tilstrekkelig mengde og variasjon av hele matvarer, "sier Jones.

Pass på at du får alle kosttilskuddene dine, inkludert merkene, godkjent av legen din eller en registrert diettist før du tar dem. Som Jones sier, fokuset bør være sentrert rundt å få et flertall av næringsstoffer fra hele matvarer, ikke piller og pulver.

3

Grøftende nattskjerm

Shutterstock

Bare fordi Tom Brady ikke spiser denne gruppen grønnsaker, betyr det ikke at du bør følge etter.

"Faktisk, tomater og rød paprika er forbundet med redusert risiko for prostatakreft, og poteter og paprika er en utmerket kilde til vitamin C og en god kilde til hjertesunt kalium, "sier Jones.

4

Spiser ikke nok fisk

Shutterstock

Menn elsker biff, men de bør også velge en laksefil noen få dager, også! Hvorfor? Fisken gir en unik rik kilde til hjertesunn, omega-3 fettsyrer.

"Selv om du får omega-3 fra valnøtter og linfrø, det er i form av ALA, som har en dårlig konverteringsfrekvens i kroppen til de aktive formene av omega-3, EPA og DHA, "sier Jones.

Hvis du virkelig vil få nok av disse skjemaene, Det er viktig å inkludere fet fisk eller til og med alger dietten to ganger i uken . Dette kan komme fra laks, tunfisk, sardiner, og ansjos, bare for å nevne noen få. "Bare vær oppmerksom på at albacore og gulfin tunfisk inneholder mye kvikksølv, så hvis det er din go-to, velg tykk lys tunfisk i stedet, " hun sier.

5

Inneholder for mye animalsk fett i kostholdet ditt

Sander Dalhuisen/Unsplash

Misforståelser om hvordan keto -dietten faktisk fungerer, har ofte fått menn til å vedta en diett for rik på animalsk protein og animalsk fett - noe som kan være problematisk for din generelle helse . Som Jones sier, "Høyt inntak av mettet fett er sterkt forbundet med økt risiko for hjertesykdom, mens lavt inntak av animalske proteiner og animalsk fett er forbundet med forbedret hjertehelse og lang levetid. "(Relatert:Hva å spise rødt kjøtt hver dag gjør med kroppen din.)

6

Å spise i bilen

Shutterstock

Å spise mens du kjører utgjør ikke bare et sikkerhetsproblem, men det kan også få deg til å spise flere kalorier enn du ellers normalt ville gjort. "Distrahert spising vil gjøre deg misfornøyd og potensielt på jakt etter mer mat, "sier Lauren Harris-Pincus, MS, RDN, og forfatter av "The Protein-Packed Breakfast Club." Prøv å gi måltidet din full oppmerksomhet og vær bevisst på disse sultstikkene.

7

Delta i munching sent på kvelden

Shutterstock

Sent på kvelden kan bidra til vektøkning, samt forhøyet blodsukker og kolesterolnivå.

"Kroppene våre behandler maten bedre tidligere på dagen når vi er aktive mot senere på kvelden når fordøyelsessystemet forbereder seg på søvn, "sier Harris-Pincus. Vårt råd? Prøv å flytte spisevinduet til et tidligere spor på kvelden. Eller, Vurder å spise en større frokost og lunsj og en mindre middag.

8

Går over bord på porsjoner

Shutterstock

Å ikke ta hensyn til porsjoner er en veldig enkel måte å pakke på ekstra kilo på - selv om det er sunnere mat.

"Bortsett fra det åpenbare, som å spise for mange kaker eller en hel halvliter is, det kan være for mye av det gode når det gjelder sunn mat som avokado, nøtter, protein, og sunt fett, "sier Harris-Pincus.

9

Stoler på takeaway for ofte i løpet av uken

Shutterstock

Rutinert å bestille takeaway i stedet for å lage mat hjemme betyr at du kan spise større porsjoner, som oftere enn ikke også oversetter til flere kalorier, fett, og natrium.

"Prøv å lage mer hjemme med mindre bearbeidede ingredienser, eller sjekk i det minste ernæringsinformasjonen til restaurantmaten din hvis den er tilgjengelig, "sier Harris-Pincus." Om mulig, lagre halvparten til et annet måltid eller legg til flere grønnsaker, som en salat til pizzaen din. "

10

Drikker for mye alkohol

Shutterstock

"Selv om anbefalingen ikke har vært mer enn 2 drinker per dag for menn, De amerikanske kostholdsretningslinjene for 2020 kan redusere beløpet til 1 drink per dag, "sier Harris-Pincus.

For kontekst, det er lik en 12-unse øl, 1,5 gram brennevin, og 5 gram vin. Med disse nye retningslinjene, du kan se hvor lett det er å overdose seg med alkoholholdige drikker hver uke.

For mer, sørg for å sjekke ut hva som skjer med kroppen din når du gir opp alkohol.