Hjem >> ernæring >> Hold deg til dine resolusjoner!

Hold deg til dine resolusjoner!

Med det nye året fortsatt i sin barndom, er mange mennesker som arbeider hardt for å forbedre sine liv. For mange nyttår symboliserer en tid med ny oppfinnelse.

Dessverre er mange nyttårsfors forlatt nesten like raskt som de blir oppfattet. Det betyr ikke, men at stikker til en løsning er umulig. Følgende er en liste over de beste forsetter mest sannsynlig til å bli brutt, og hvordan å holde seg til dem.

Gå ned i vekt og få FitJoining et treningsstudio er en topp oppløsning for mange. Faktisk, statistikk viser at treningssentre ofte oppleve en 25% økning i medlems hver januar. Dessverre, omtrent 60% av disse medlemmene ikke klarer å holde tritt med sine opptredener etter ca seks uker.

Spis HealthierEating sunt er en annen populær oppløsning som kan bli møtt med begrenset suksess. En del av årsaken, forklarte en talsmann ved University of California, Los Angeles, er at folk er for restriktive med sine dietter. Hun går inn for at folk gjør sitt beste for å leve sunt, men uten å gå til ytterligheter. Kliniske ernæringsfysiologer anbefaler vanligvis den beste måten å komme opp med en vellykket diett er ved å planlegge måltider. Derfor tar en søndag ettermiddag for å planlegge måltidene gjennom uken skal bidra til å sikre at du kjøper og spiser de riktige tingene. Det er også viktig å holde spise små, sunne måltider og snacks hele dagen. Dette begrenser sult og reduserer trangen til å snack på fettfylte godbiter. Videre spise hver 2-3 timer setter fart på stoffskiftet og gjenoppretter blodsukkeret i blodet. En forsker ved Universitetet i Florida nylig knyttet viljestyrke til mental energi, så opprettholder at energi - og dermed viljestyrke til å holde seg til dietten din -. Krever konsistente blodsukkeret

Avslutt SmokingRecent data publisert av CDC viser at i 2008, 43% av røykerne forsøkt å slutte. Men det viste også at bare ca 10% er vellykket. Selv om det ikke er noen utprøvde metoder for å slutte å røyke, en som kunne jobbe pålegger en straff på deg selv for å røyke. Kanskje gjør et veddemål med en venn eller et familiemedlem som krever en betaling hvis du tenner opp.

Drikk Mindre AlcoholBecause av utbredelsen av alkohol i samfunnet, kan det være svært vanskelig å holde tritt med denne oppløsningen. For å bekjempe forbruker for mye alkohol, eksperter foreslår at mennesker tenker før de drikker. De oppfordrer folk til å tenke på de stakkars følelsene som oppstår om morgenen etter å ha drukket som en motivasjon til å dempe atferd. Leger anbefaler også, hvis du er i en sosial setting med venner som drikker, for å bestille kullsyreholdig vann, club soda eller tonic vann. Legg en skive lime og det vil skape følelsen av å drikke uten å påvirkes av alkohol. Til slutt, en annen måte å unngå å drikke er å tilby å være en utpekt sjåføren.

Limit StressIronically, stress kan gi noe å bekymre seg for, som kan legge til mer stress. En av måtene å bekjempe dette på er ved å akseptere det faktum at en slip ikke trenger å føre til en person å avspore helt. I stedet fokusere på det faktum at livet skjer og komme tilbake på sporet. Fra et medisinsk ståsted, har noen eksperter antydet at å drikke minst 8 glass vann om dagen kan bidra til å redusere stress. Studier har vist at et godt hydrert person er mindre stresset. Gjør noen lett oppgave, som å ta en tur, har også vist seg å redusere stress.

lære noe NewResearch har vist at lykke kan være nært knyttet til helse. Med det i tankene, er det viktig for en persons helse at de tar på seg nye hobbyer, aktiverer sin hjerne og erfaring nytelse. Selvfølgelig, å finne tid og tillit til å gjøre noe nytt kan by på utfordringer. Planlegge egen tid i løpet av uken kan i stor grad bidra til å skyve en person til å holde seg til sin nye hobby. Prøv å plukke noe realistisk som kan bli jobbet i en eksisterende planen. Hvis det er en stor begivenhet, som en ferie, komme opp med en tidsfrist og hold deg til den.

Svikt er ikke den eneste utfallet for et nyttårsforsett. Å gjøre helsemessige forbedringer i 2012 er en realistisk mulighet for de som er villige til å ta det neste steget.

Og husk, du kan alltid få mer naturlig helse råd, de siste alternativ helse gjennombrudd og nyheter, samt informasjon om ernæring , alternative løsninger og kurer og leger helse råd, alt gratis når du registrerer deg for Bel Marra nyhetsbrev. Besøk http://www.belmarrahealth.com/belmarra_health_news.php nå for å finne ut hvordan du kan starte din gratis abonnement.