Hjem >> ernæring >> Tilpasset Fat Loss | Påfør flytende diett for Days å Detoxify

Tilpasset Fat Loss | Påfør flytende diett for Days å Detoxify

Avgiftning av kroppen er det alle søker og ønsker at det skal gjøres raskt og kyndig. Egentlig kan innvendig rengjøring gjøres med flytende diett, men vi er ikke bare tenke på kroppen vår å komme seg, for eksempel etter en kirurgisk behandling, er det en no-no. Vi tror at denne type diett kan gi oss sanntid vekttap.

Nå vil mange heve et spørsmål hvorfor tittelen sier 'for 2 dager ". Svaret er enkelt; denne type diett har noen begrensninger, og hvis vi følger det i flere dager eller uker, vil det skape ubalanse som kan føre til tap av muskelmasse og væske i kroppen. Kort sagt, er det effektivt for noen dager, og har også noen kontraindikasjoner for eksempel det faktum kan det ikke fungere for deprimerte mennesker, diabetikere eller barn.

færre kalorier og noen dager

Ifølge Kyle Leon Customized Fat Loss Hva er nøkkelen, og hvorfor du gå ned i vekt? Det er en lav kalori diett, og med det mener vi ikke skal overstige 1000 kalorier om dagen. Alternativene er flere, alle næringsrik mat som kan bli funnet i markeder dvs. vegetabilske supper eller broths, juice eller frukt smoothies. Her har vi stort utvalg, alt i henhold til dine favoritt frukt, gelé og te. Så vi kan teste to dager med denne dietten og se effektene det virkelig kan ha i kort sikt. Der det er mulig, anbefales det at du også bruke i tilfeller av stor iver, ellers kan du melde deg på en diett der resultatene ta lengre tid å dukke opp.

2 Menyer for flytende diett

Vi har 2 menyer som kan vil du vite nøyaktig hva slags mat å ta hvis du ønsker å gå ned 3 kilo som er estimert av spesialist beregninger. I tilfelle du trenger å bruke diett lenger, er det best å ta kontakt med en ekspert for å ha forslag til en diett som du kan bruke for en lengre tid.

I frokost, kan du ha te med søtningsmiddel og fruktjuice henhold til ditt valg. En lunsj som vil forlate deg fornøyd i denne menyen vil være flytende diett som inneholder en grønnsakspuré. Og til middag, kan du prøve en grønnsak juice eller saft med en annen frukt enn du fortært til frokost for å nyte variasjon og de ulike næringsstoffene. Den andre anbefalte meny alternativ som du kan bruke bringer en kombinasjon av frokost med en kopp kaffe med søtningsmiddel. Du kan prøve og erstatte kombinasjon med en deilig fruktsaft.

På neste dag, kan du forberede most frukt juice med vann. Med denne blandingen, kan du også få deilig smak, og legger til muligheten for å øke næringsstoffer i hver frukt. I ettermiddag, kan måltidet være en puré av grønnsaker eller kylling kjøttkraft, enten både velsmakende alternativer. Den perfekte middagen kan være en grønnsak puré, enten du gjenta lunsj eller forberede den med annen blanding.

Denne dietten helt fungerer for renselsesprosess, og det blir minnet på at du ikke må følge det for lengre tid.