Hjem >> Menns helse >> Mann Organ | En kvinne? S Guide

Mann Organ | En kvinne? S Guide

Selv om ablasjon av den mannlige prepuce er vanlig i USA, er forhuden ikke ukjent i Amerika. I store deler av verden, er en intakt manndom langt mer normen enn en som har blitt kuttet. Men fordi noen amerikanske kvinner, selv de med en betydelig grad av erfaring, ikke har kommet i nær personlig kontakt med en "hette" mannlige organ, kan deres første eksponering for en reise en rekke spørsmål for dem. Noen lurer kanskje på hvordan tilstedeværelsen av de mannlige prepuce konsekvenser slike saker som er aktuelle mannlige organ helsetjenester, mannlige organ sensasjon og soverom ytelse. For å hjelpe akklimatisere disse kvinnene til intakt manndom, følgende er noen grunnleggende fakta.

 1. Det er det samme instrumentet, bare med litt ekstra hud. Det er ingen grunn til å bekymre seg for at den intakte manndom vil utføre på måter som er vesentlig annerledes enn den endrede modellen. Alle mannlige organer nyte rubbing, kyssing, slikking, fondling og innsetting i behagelige åpninger. Den hette medlem vil reagere med samme entusiasme og joi de vivre som den mannlige organ som har blitt endret.
 2. forhuden i en voksen mann vanligvis er uttrekkbar. Selv om det i sin slapp tilstand forhuden vanligvis dekker det meste av tuppen av penis, da de fleste menn har oppnådd voksen alder, har prepuce skilt fra og kan trekkes ned under spissen. Noen intakte menn foretrekker å trekke hetten når engasjerende i intim kontakt; andre foretrekker å beholde spissen dekket; og noen varierer i sine preferanser fra en gang til gang. Når en kvinne først utforske utstyr på en intakt hannhund, er det generelt ansett høflig å spørre mannen preferanser.

  I noen tilfeller, en mann kan finne det lettere eller mer behagelig å bruke beskyttelse med huden trukket tilbake. Hvis en kvinne er å plassere gummi på medlemmet, skal hun igjen spør mannen preferanser, snarere enn anta at han liker det ene eller den andre veien.

  1. Noen ganger tilbaketrekking er problematisk. I noen tilfeller kan en mann ha vanskeligheter med å trekke tilbake forhuden og dette kan være smertefullt. Dette er vanligvis referert til som "phimosis", og det refererer til forhuden å være så tett eller tuppen blir så hoven at tilbaketrekking er vanskelig eller umulig. Ofte skjer dette når en mindre infeksjon forårsaker tuppen til å hovne opp.
  2. Noen intakte menn kan finne den eksponerte spissen mer følsom. Vitenskapelig avgjøre om spissen av et kutt eller uendret mannlig organ er mer følsom er vanskelig, om ikke av annen grunn enn fordi følsomheten bare naturlig varierer fra menneske til et annet. En intakt mann kan finne den eksponerte spissen enormt følsom, mens en annen kan finne det kan ta svært røff behandling uten problem; den samme varianten er sant av endrede menn. Imidlertid, siden forhuden tendens til å gi et beskyttende dekke for spissen, i noen menn som kan gjøre den frilagte spissen spesielt følsomme. Spør på forhånd, og gjennomføre noen gjensidig enighet om undersøkelser kan la en kvinne vet hvordan hennes individuelle intakt mann mener om denne saken.
  3. Hygiene er viktig. De fleste voksne menn tar seg tid til å rydde skikkelig sine mannlige organer regelmessig, inkludert under forhuden. Noen ganger, men det kan være en oppbygging under hette som går ubemerket av mannen. På riktig tidspunkt, kan det være en god idé å forsiktig og taktfullt la ham vite om dette problemet.

   Som med et kutt mannlig organ, bør riktig vedlikehold av en mannlig organ med en prepuce omfatte regelmessig bruk av en overordnet mannlig organ helse krem ​​(helsepersonell anbefaler Man 1 Man Oil). Den fuktighetsgivende effekt av en krem ​​lastet med en high end emollient som Shea smør er spesielt gunstig for forhuden som er litt tettsittende. Dessuten er det viktig å bruke en krem ​​som er fullpakket med acetyl L carnitine; denne ingrediensen er nervecellene og er fast ved å bidra til å opprettholde riktig mannlig organ følsomhet påvirkes av perifere nerveskader.