Hjem >> helse >> Vandre- En enkel og effektiv Exercise

Vandre- En enkel og effektiv Exercise

Walking er gratis, tilgjengelig, sunt og sosialt. Det er en mild, lav effekt øvelse som kan lette deg inn i et høyere nivå av fitness og helse. Det er trygt, enkelt, krever ikke praksis, og de helsemessige fordelene er mange. Alt du trenger for å komme i gang er noen komfortable sko og klær. Walking, som enhver annen trening, kan hjelpe deg å oppnå en rekke viktige helsemessige fordeler. Turgåing kan hjelpe deg: • Redusere risikoen for hjertesykdom og slag • I vekttap programmet • Bedre humør og lindrer stress • Lavere low-density lipoprotein (LDL) kolesterol (det "dårlige" kolesterolet) • Løft høy tetthet!.! lipoprotein (HDL) kolesterol (det "gode" kolesterolet) • Senk blodtrykket • Redusere risikoen for eller leder type 2 diabetes • Administrer vekten din • Hold deg sterk og fitWalking er spesielt bra for hjertet. En fersk Harvard studie viser at å gå i moderat tempo (3 mph) i opptil tre timer i uken-eller 30 minutter om dagen - kan redusere risikoen for hjertesykdom hos kvinner med så mye som 40% .Det er også en allsidig form for trening som kan gjøres innendørs (mange kjøpesentre og offentlige bygninger tilby turstier) eller utendørs, og du kan skreddersy intensiteten på trening basert på dine individuelle ferdigheter og goals.Walking er en aerobic trening. Det senker også risikoen for blodpropp, ettersom kalven fungerer som en venepumpe, kontrahering og pumpe blod fra føttene og bena tilbake til hjertet, noe som reduserer belastningen på heart.Walking er bra for alle, spesielt personer med leddgikt. Det er en utholdenhets trening, noe som betyr at det styrker hjertet ditt, hjelper lungene arbeide mer effektivt og gir deg mer utholdenhet, slik at du ikke dekk som easily.Walking er ikke anstrengende; det innebærer nesten ingen helserisiko. Du bør selvfølgelig utøve godt skjønn, ikke overstige grensene for din tilstand, og ikke gå utendørs under ekstremvær perioder, til du har en god walking program established.Walking er det perfekte supplement til en fornuftig diett for å gå ned i vekt og holde det off.Walking øvelsen er veldig bra for kvinner spesielt. Som kvinner foretrekker lett trening med effektivt resultat og turgåing er den perfekte for dem. Turgåing øvelse vurderes som moderat når pulsen faller innenfor pulssone, der den optimale gangfart kan bestemmes. [Pulssone er lik 50-70% av (220 minus alder)]. Hvis du er 50 år gammel, så puls er mellom 85-120 hjerteslag per minutt. Idrettsutøvere prøve å oppnå høyere puls på opptil 80% i sine treningsaktiviteter. For en gjennomsnittlig individuell puls på 60 til 70% av maksimalt tillatt hjertefrekvens (220 minus alder) er advisable.How Må jeg starte 1) Begynn sakte: Hvis du har vært inaktiv i lang tid, eller hvis du blir lei lett er det bedre å starte slowly.Initially du kan gå sakte i 10 eller 15 eller 30 minutter om dagen i en uke, avhengig av din komfort nivå. Juster gangfart til komfort level.Next uke, kan du øke din walking varigheten av 5 til 10 minutter per dag. Walking hastighet også kan moderat økt som per din komfort level.Research studier (Ref: Reversering hjertesykdom ved Dr. Dean Ornish) tyder på at det er gunstig for den generelle helse hvis en går for 3 timer per uke (Enten en time. per dag i 3 dager per uke eller 30 minutter hver dag i 5 dager i uken) .Helse fordelene er immense.2) varmer opp periode: Det er nødvendig å bruke ca 5 minutter å gå sakte for første 5 minutter å varme opp kroppen din og muscles.3) Nedkjøling periode: det er også nødvendig å observere kjøle ned periode i ca 5 minutter på slutten av hver gang økt. Dette vil redusere belastningen på hjertet ditt og muscles.4) Sett realistiske mål: Hvis målet ditt er å gå to timer i døgnet 365 dager i året, kan du sette deg opp til å mislykkes. Sett realistiske mål for deg selv, slik som 30 minutter per dag og fem dager week.and trenger du ikke å gjøre alt på en gang. For eksempel, gå i 10 minutter på din lunsjpause. Gå for en annen 20 minutter på kvelden, totalt 30 minutter day.5) måle intensiteten på treningen. Når du går, måle intensiteten på treningen ved å sjekke pulsen. Kjenne pulsen lar deg increasethe intensitet for å maksimere din trening eller bremse ned for å unngå å overdrive it.To finne ut om du trener innenfor rekkevidden til puls, slutte å gå å sjekke pulsen manuelt ved håndleddet (radial arterie) eller halsen (halspulsåren). Et annet alternativ er å bruke en elektronisk enhet som viser hjerte rate.Walking er det nærmeste du kommer en perfekt exercise.Walking er slik en vanlig hverdagslig aktivitet; de fleste tar det for gitt. Men det er en utmerket naturlig øvelse som kan hjelpe deg med å holde deg frisk og leve lenger. Det vil holde deg lykkelig. Du kan nyte tiden sammen med venner og familie og lære mer om din lokale area.By: Pradeep Mahajan